Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 24/08

ΚΡΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Θα είστε σε θέση να διαβλέπετε τις καταστάσεις γύρω σας και να παίρνετε τις κατάλληλες αποφάσεις με ψυχραιμία. Θα ανταποκριθείτε με συνέπεια, ως το τέλος της όποιας διαδικασίας έχετε μπει και θα προσφέρετε αρμονία με την ψυχραιμία σας, σε όποιον έχει την τύχη να συνεργάζεται μαζί σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

 

Οι ελπίδες σας για το μέλλον φαντάζουν διογκωμένες και απραγματοποίητες, ίσως γιατί είναι εντελώς ασύμβατες με την πραγματικότητα. Η παθητική σας στάση, οδηγεί στο χάσιμο ευκαιριών. Δεν παίρνετε θέση σε σημαντικά ζητήματα και παρασύρεστε από καταστάσεις, γεγονότα και γνώμες.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Δικαιοσύνη)

 

Μπορεί να δυσκολευτείτε στον ερωτικό τομέα, προτιμώντας να μην εκφράζετε τις επιθυμίες σας, όταν δεν είστε σίγουροι ότι ο άλλος το επιθυμεί. Να μην έχετε απαιτήσεις από τους άλλους να σας δεχτούν αν και εσείς δεν είστε σε θέση να τους αποδεχθείτε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με θάρρος και ειλικρίνεια, αποφασιστικότητα κι αυτοπεποίθηση. Αν έχετε πίστη στην ορθή σας κρίση, θα οδηγηθείτε απευθείας στην επιτυχία. Στη φάση αυτή, να επιδιώξετε να εργαστείτε στον τομέα του ανταγωνισμού. Θα τα καταφέρετε περίφημα.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Μάγος)

 

Η θετική σας διάθεση θα σας βοηθήσει με οτιδήποτε κι αν καταπιαστείτε. Η δημιουργικότητά σας θα εκφραστεί εύκολα. Ένα καινούριο ερωτικό ξεκίνημα, αν και αμφιταλαντεύεστε, ως προς το να ενδώσετε ή όχι, ωστόσο έχει πολύ καλές προοπτικές.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Θα αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια την θετική και εποικοδομητική κριτική των άλλων και θα παραδεχθείτε την αλήθεια στα λεγόμενά τους. Αν ακούτε τους εμπειρότερους, θα βοηθηθείτε για να βρείτε τη σωστή κατεύθυνση στα θέματα που σας απασχολούν.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Είναι σημαντικό να φέρεστε με ψυχραιμία, συνειδητοποιώντας την αφθονία που σας περιβάλλει. Θα συνδεθείτε σωματικά και συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο. Δεχθείτε τους ανθρώπους όπως είναι και γοητεύστε τους με την προσωπικότητά σας, χωρίς αναστολές και ανασφάλειες.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Δυσκολεύστε να εμπιστευθείτε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Γίνεστε κυνικοί για τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Οι άλλοι σας χαρακτηρίζουν μυστικοπαθείς, εσωστρεφείς, ζηλιάρηδες, κακούς και ψεύτες. Και σεις, τα αντιμετωπίζετε όλα αυτά, παθητικά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κόσμος)

 

Ολοκλήρωση και επίτευξη των στόχων σας, σε όλους τους τομείς. Ανάλογα με την περίπτωση βέβαια, μπορεί για να ολοκληρωθεί ένα πράγμα, να χρειαστεί να αναβληθεί ένα άλλο. Σε κάθε περίπτωση όμως, προβλέπεται ότι οι επιθυμίες σας θα γίνουν πραγματικότητα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Θάνατος)

 

Είναι μεγάλη η ανάγκη να σταματήσετε να κάνετε ό,τι κάνετε. Θα πρέπει να σκεφθείτε πολύ σοβαρά να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας. Βρίσκεστε σε ένα αδιέξοδο, στο οποίο έχετε παγιδευτεί και οι προοπτικές να βγείτε από αυτό φαντάζουν πολύ μακρινές.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Όλα γύρω σας φαίνονται ασταθή και δυσκολεύεστε να δείτε καθαρά τι συμβαίνει. Ο ψυχισμός σας επηρεάζεται αρνητικά, είτε από το περιβάλλον είτε από κάποιους που δεν θέλουν να σας δουν να πετυχαίνετε τους στόχους σας. Εστιασμένοι εσείς στο παρελθόν, κρύβεστε από το παρόν σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Ο «πάτος» που έχετε πιάσει, ίσως ήρθε για να σας δείξει πού έχετε φτάσει και να σας ωθήσει να καταβάλλετε προσπάθεια για να ξεκολλήσετε από εκεί. Θα ήταν σοφό εκ μέρους σας, να αποκολληθείτε δια παντός από το θέμα, το οποίο σας προκάλεσε αυτήν την πτώση.