Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 26/10

ΚΡΙΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Δυσκολεύεστε να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και τους άλλους και γίνεστε κυνικοί με τη ζωή και την κοινωνία. Απομονώνεστε από τον κόσμο, γιατί νιώθετε ότι θέλετε να τα παρατήσετε όλα και να κρυφτείτε. Νιώθετε κατωτερότητα έναντι των άλλων, αλλά δεν έχετε δίκιο.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας, απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα και χρησιμοποιείτε την κρίση σας για να βοηθήσετε. Υπάρχει ταύτιση των προσδοκιών σας και της πραγματικότητα. Θα αποδεχθείτε τις αδυναμίες του χαρακτήρα σας και θα γίνετε πιο δυνατοί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Ένα αναπάντεχο γεγονός θα σας εκτροχιάσει με αρνητικές συνέπειες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμπλακείτε σε ένα ατύχημα ή μια διαμάχη. Πολύ μεγάλο στρες από καταστάσεις που πηγαίνουν στραβά και όλα προχωρούν προς μία κατεύθυνση που δεν θέλετε με τίποτα. Χάνετε ευκαιρίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Θα είστε σε θέση ισχύος ώστε να κατευθύνετε τις σχέσεις σας εκεί που θέλετε. Θα θέσετε ένα νέο πλαίσιο με κάποιο πρόσωπο που έχει μεγάλη σημασία, ερωτικά, για σας. Θα σας δοθεί δε, η δυνατότητα να επανασυνδεθείτε με το πρόσωπο που περιμένατε για πάρα πολύ καιρό.

 

ΛΕΩΝ (Η Αρχιέρεια)

 

Προβλήματα και ανασφάλειες ξαναγυρίζουν και σας κυριεύουν. Δυσκολία στην αντιμετώπιση των ίδιων σας των συναισθημάτων. Εστιάζετε δε, στο παρελθόν για να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Προγραμματισμένα σχέδια, ματαιώνονται και σας προκαλούν σύγχυση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Μάγος)

 

Αποζητάτε κάθε τι καινούριο, και παίρνετε πρωτοβουλίες για νέα σχέδια μέσα από καινούριες σχέσεις. Η θετική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να καταφέρετε ό,τι κι αν σας ανατεθεί εκφράζοντας αβίαστα την δημιουργικότητά σας. Ένα νέο ξεκίνημα και στον ερωτικό τομέα, σας δίνει χαρά και ενθουσιασμό.

 

ΖΥΓΟΣ (Το Άρμα)

 

Κουράζεστε από τη δυσκολία να προβλέψετε τις εξελίξεις των καταστάσεων στις οποίες βρίσκεστε. Αγχώνεστε και σας ελέγχουν τα συναισθήματά σας. Μια τάση φυγής σας καταλαμβάνει, τη στιγμή που οι προσπάθειές σας δεν ανταμείβονται και συνεχώς πέφτετε από το ένα εμπόδιο στο άλλο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Μπορείτε τώρα να περιμένετε καινούριες γνωριμίες με εξαιρετικές προοπτικές επειδή σας ανοίγουν νέους ορίζοντες για τη ζωή σας. Τα εμπόδια που δεν σας άφηναν να προχωρήσετε όπως θέλετε, στο παρελθόν, εξαφανίζονται και η καθημερινότητα αποκτά μια πιο ενδιαφέρουσα χροιά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τρελός)

 

Θα το βρείτε ιδιαίτερα δύσκολα να έχετε συγκροτημένες σκέψεις, και θα απογοητευθείτε από την έλλειψη εσωτερικής δύναμης. Ο περίγυρος θα σας παρασύρει σε μια αποτυχία, την οποία η απάθειά σας θα την κάνει μεγαλύτερη απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Κρίση)

 

Πρέπει να επαναπροσδιορίσετε το αισθηματικό σας παρελθόν και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την επαναφορά συναισθημάτων και προσδοκιών από παλιά. Μια επανασύνδεση θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Έρχεται μια εξαιρετική αλλαγή προς το καλύτερο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Ασφάλεια και ψυχραιμία, σωστές αποφάσεις και ορθή κρίση. Είναι σημαντικό να εξοικονομείτε ενέργεια και να μην αναλώνεστε σε ανούσιες ενέργειες που κανένα απολύτως αποτέλεσμα δεν φέρνουν. Θα προσφέρετε αρμονία, τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους άλλους. Θετικές σκέψεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Επιτυγχάνονται τώρα οι στόχοι σας και οι κόποι σας δικαιώνονται. Σε όποια κατάσταση κι αν βρεθείτε θα μπορείτε να κρίνετε σωστά και να βγάζετε ασφαλή συμπεράσματα. Επιδιώξτε καταστάσεις που σχετίζονται με τον ανταγωνισμό και τις διαπραγματεύσεις γιατί είστε σε θέση ισχύος.