Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 28/09

ΚΡΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Δεν είναι ώρα για παράτολμες ενέργειες ούτε για ρίσκα. Καλύτερα να μείνετε πίσω, να παρατηρήσετε ακόμα λίγο τις καταστάσεις έτσι, ώστε οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν να μπορέσουν να σας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Εσωτερική γαλήνη, πραότητα και ηρεμία. Χαρίσματα που προέρχονται από όλο αυτό τον καιρό που προσπαθούσατε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις μέσα σας. Οξυμένη αντίληψη και ένα πρόσωπο κύρους, βοηθοί στην πορεία σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Κρεμασμένος)

 

Τίποτα δεν έρχεται χωρίς κόπο και χωρίς θυσίες. Θα χρειαστεί σήμερα να θυσιάσετε κάτι για να πετύχετε κάτι άλλο. Μπορεί να σας στεναχωρήσει αυτό, αλλά μόνο έτσι θα καταφέρετε να εκπληρώσετε τους στόχους σας, σε όποιον τομέα αυτοί, αφορούν.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Τρελός)

 

Φαίνεται ότι δεν ξέρετε τι κάνετε, ούτε γιατί το κάνετε. Χαρακτηρίζεστε από μια ανώριμη συμπεριφορά. Για όποιον λόγο κι αν είστε έτσι, πρέπει να αλλάξετε. Δείτε τα πράγματα με λογική και ψυχραιμία, αν θέλετε να φτάσετε γρήγορα σε ένα ασφαλές αποτέλεσμα.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Ένα γύρισμα της μοίρας, ένα γεγονός που «σκάει» ξαφνικά και σας αναστατώνει, θα είναι ο παράγοντας, που καταλυτικά θα σας οδηγήσει στην επιτυχία, ή αποτυχία… αλλά αυτό είναι κάτι που μόνο ο Τροχός, γνωρίζει…

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Μέσα από κόπους, βάσανα, περιορισμούς και σκληρότητα που συναντήσατε στο δρόμο σας, επιτέλους έρχεται η εκπλήρωση. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μπορείτε και σεις να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Ο Ήλιος, σήμερα, φωτίζει τις σκοτεινές σας πλευρές, και κάνει αποκαλύψεις. Αν αυτές, ξέρετε ότι θα στεναχωρήσουν αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως είναι ώρα να μιλήσετε ειλικρινά και να ομολογήσετε αμαρτίες, που φοβάστε να μην μαθευτούν.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Σελήνη)

 

Νομίζετε ότι τίποτα δεν πάει καλά, νιώθετε ανασφαλείς απέναντι στα γεγονότα, και πιστεύετε ότι δεν θα πετύχετε τίποτα από τα ζητούμενά σας. Κλείνεστε στον εαυτό σας, στον κόσμο σας και αποκλείετε κάθε επαφή με οποιονδήποτε. Σήμερα θα ανακαλύψετε, ότι κάνετε λάθος.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Η θηλυκή πλευρά του εαυτού σας, η πνευματική σας διαύγεια, και η διπλωματία σας, θα σας δείξουν το δρόμο προς την επιτυχία. Να μην αποφύγετε επαφές με γυναικεία πρόσωπα κύρους, που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Έχετε μια βαθιά γνώση, που προέρχεται από την πείρα και τις γνώσεις που αποκτήσατε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Σήμερα, θα σας ζητηθεί να τα χρησιμοποιήσετε για να πάτε την καριέρα σας ένα βήμα πιο πέρα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Κρίση)

 

Είστε ενώπιον ενός νέου ξεκινήματος, που φαντάζει δελεαστικό στα μάτια σας. Πριν πάρετε κάποια τελεσίδικη απόφαση, ξανατσεκάρετε όλες τις παραμέτρους και κάτω από ποιες συνθήκες πάτε να το κάνετε.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ(Το Άστρο)

 

Ξεκάθαρος ο δρόμος σας, όχι τυχαία φυσικά, μιας και έχετε κάνει αρκετή προσπάθεια για να καθαρίσετε ό,τι εμπόδιο, θα έβαζε φραγμούς στην άνοδό σας. Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι τα έχετε καταφέρει μια χαρά.