Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 3/08

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

Αποζητείστε κάθε τι καινούριο. Πάρτε πρωτοβουλίες για νέα σχέδια μέσα από νέες συνεργασίες και σχέσεις. Η θετική σας διάθεση θα σας βοηθήσει με οτιδήποτε καταπιαστείτε. Θα εκφράσετε αβίαστα τη δημιουργικότητά σας. Ένα νέο ξεκίνημα, θα έχει πολύ θετικές προοπτικές.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Έρχεται το τέλος σε προβλήματα και καταστάσεις που σας έκαναν να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι. Θεραπεύονται οι πληγές του παρελθόντος και αποκτάστε θετική στάση ζωής. Ανακαλύπτετε ότι μπροστά σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες, προς εξερεύνηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Οι καλές σας σχέσεις με άτομα, με ισχυρές ηγετικές ικανότητες αλλά και δυνατότητες, θα σας επηρεάσουν θετικά, ώστε να δείτε σύντομα τα αποτελέσματα των ενεργειών σας. Θάρρος και αποφασιστικότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Κάποιες απότομες αλλαγές, στην καθημερινότητά σας, είναι αναπόφευκτες. Αυτό που έχει σημασία, είναι ο τρόπος που τις αποδέχεστε και τι αντίληψη διαμορφώνετε μέσα σας γι αυτές, καθώς δεν υπάρχουν εγγυήσεις, ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι.

 

ΛΕΩΝ (Η Δικαιοσύνη)

 

Τα προβλήματά σας δεν λύνονται εύκολα και είναι πιθανό να σας συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός που θα οδηγήσει στην κατάρρευση ενός τομέα της ζωής σας. Όμως, οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται τόσο από τους δικούς σας ανθρώπους όσο και από το σύμπαν, που όλα τα βλέπει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Η ψυχική σας ηρεμία και η πίστη στους ανθρώπους θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στη ζωή σας. Ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση αλλά και για σύναψη ερωτικής σχέσης. Εμπιστευθείτε τα συναισθήματα και τη διαίσθησή σας και δεν θα χάσετε.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Σελήνη)

 

Ασταθείς καταστάσεις και συναισθήματα σας προβληματίζουν. Βρίσκετε δυσκολία στο να ορίσετε τα συναισθήματά σας και ο έρωτας φαίνεται κάτι μακρινό. Κακά προαισθήματα επαληθεύονται και γίνεστε αρνητικοί προς τη ζωή. Υποπτεύεστε τους πάντες και τα πάντα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Απομονώνεστε από τον κόσμο. Νιώθετε σαν να θέλετε να τα παρατήσετε όλα και να φύγετε μακριά. Κλείνεστε στον εαυτό σας και αποκόβεστε από το περιβάλλον σας. Απογοητευμένοι πιστεύετε ότι ο έρωτας δεν πλάστηκε για σας. Το πόσο λάθος κάνετε θα το διαπιστώσετε σύντομα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Εγκράτεια)

 

Απρόοπτα γεγονότα θα σας προκαλέσουν άγχος. Θα νιώσετε κούραση μπαίνοντας ανάμεσα σε παιχνίδια και μικρότητες τρίτων, κυρίως στη δουλειά. Θα δυσκολευτείτε επίσης να συμβιβαστείτε στις σχέσεις σας και θα νιώσετε αρκετά ανασφαλείς. Μην βιάζεστε, όμως να συμπεράνετε οτιδήποτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Διάβολος)

 

Χάνετε την ψυχραιμία σας λόγω μεγάλου άγχους και ανασφάλειας που σας διακατέχουν. Ό,τι και να κάνετε πάει στραβά και απογοητεύεστε. Θεωρείτε ότι η μοίρα σας κυνηγά, ενώ στην ουσία πληρώνετε δικά σας λάθη και επιλογές. Παγώστε ό,τι κάνετε, μόνο έτσι θα γλιτώσετε την καταστροφή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άστρο)

 

Συμβαίνουν αλλαγές στο περιβάλλον σας, που υπόσχονται έναν φωτεινό μελλοντικό δρόμο, ή σας υποδεικνύουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να φτάσετε στην επιτυχία. Με αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό, προχωράτε ακάθεκτοι προς τα καλύτερα.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Ήλιος)

 

Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα, επιτέλους η κατάσταση ηρεμεί και μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τα πράγματα. Τα εμπόδια σιγά-σιγά εξαφανίζονται και νιώθετε ανακούφιση. Θα ικανοποιηθείτε από τις αλλαγές που συμβαίνουν και η αυτοεκτίμησή σας ανεβαίνει.