Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 5/10

ΚΡΙΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Η ζήλια και η προσκόλληση σας τυφλώνουν από την πραγματικότητα. Χάνετε την ψυχραιμία σας λόγω άγχους και ανασφάλειας. Ό,τι και να κάνετε πάει στραβά και απογοητεύεστε. Το μέλλον και η μοίρα σας, σας φαίνονται αβέβαια. Απομακρύνεστε από πράγματα που σας ευχαριστούσαν πάντα.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Οι σκέψεις σας θα φέρουν σύγχυση και η κρίση σας θα επηρεαστεί αρνητικά. Αποτυχίες και αστάθειες, απερισκεψίες και έλλειψη μέτρου. Απρόοπτα γεγονότα που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε σας φέρνουν ακόμα περισσότερο άγχος και μία τάση να φέρεστε εγωκεντρικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τρελός)

 

Θα είναι δύσκολο να έχετε συγκροτημένες σκέψεις και η έλλειψη αρμονίας θα χειροτερέψει τη θέση σας. Θα απογοητευθείτε από την έλλειψη εσωτερικής δύναμης. Θα παρασυρθείτε από τον περίγυρό σας, διακινδυνεύοντας μια αποτυχία. θα νιώσετε ότι η καθημερινότητα χωρίς αλλαγές σας στερεί εξέλιξη

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Αν θα ακούτε, θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή κατεύθυνση σε θέματα που σας απασχολούν. Με ψυχραιμία θα ανακαλύψετε κρυμμένες πτυχές που αγνοούσατε, αλλά και τη χαρά του να στηρίζετε τους άλλους, κυρίως όσους σας έχουν στηρίξει.

 

ΛΕΩΝ (Η Κρίση)

 

Οριστικοποιούνται οι στόχοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε καλύτερα τις καταστάσεις αλλά και να αναλύετε καλύτερα τα γεγονότα. Οι σχέσεις ανανεώνονται, βελτιώνεται ο τρόπος που επικοινωνείτε και ο ενθουσιασμός επιστρέφει. Το μέλλον διαγράφεται εξαιρετικό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Η κατάσταση δεν είναι άσχημη, αλλά μπορεί να σταματήσουν οι εξελίξεις και να εμφανιστεί μια σκιά στη ροή των γεγονότων. Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει έλλειψη σχεδιασμού και είστε πολύ παρορμητικοί ως προς τον τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Σελήνη)

 

Θα ξεπεράσετε ό,τι σας προκαλούσε ανασφάλεια και προμηνύεται ένα μέλλον με ηρεμία και ομαλότητα. Βρίσκετε τη δύναμη να μαζέψετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα πιο δυναμικά. Η ηρεμία και οι προοπτικές εμφανίζονται ξανά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Γίνεστε υπερβολικά συναισθηματικοί και επηρεάζεται η κρίση σας και είναι πολύ πιθανό να μην μπορείτε να εξηγήσετε γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν γύρω σας. Η βιασύνη σας, προερχόμενη από συναισθηματική σύγχυση σας οδηγεί σε αποτυχίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κόσμος)

 

Μια κρίσιμη γνωριμία θα κάνει τις εξελίξεις να οδεύουν προς την επιτυχία μια ώρα αρχύτερα. Το πεδίο και οι ορίζοντες ανοίγονται ξεκάθαρα μπροστά στα μάτια σας. Τώρα μπορείτε να κατευθύνετε τις σχέσεις και τις καταστάσεις εκεί που ακριβώς, θέλετε εσείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Το Άρμα)

 

Σε όποια δυσκολία κι αν βρεθείτε, θα έχετε την τόλμη και το θάρρος να την αντιμετωπίσετε και μάλιστα να εξάγετε και όλα τα θετικά από αυτή. Να προσπαθήσετε μόνο να μην αφήσετε να σας ελέγχουν τα συναισθήματά σας γιατί τα εμπόδια, θα πολλαπλασιαστούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Μάγος)

 

Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι έχετε την ικανότητα να κάνετε τα πράγματα να συμβαίνουν, ακριβώς όπως τα θέλετε. Επιδέξιοι, ικανοί, διπλωμάτες, εύγλωττοι και πειστικοί, βάζετε σε λειτουργία το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο, και απολαμβάνετε, πολλά κέρδη

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Σελήνη)

 

Ασάφεια και σύγχυση με αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία σας και έλλειψη ευθύτητας και ξεκάθαρης σκέψης. Παρ’ όλο που το αναμενόμενο είναι να υπάρξει μια άσχημη εξέλιξη, ωστόσο, είναι μια καλή ευκαιρία να ξανασκεφθείτε σοβαρά, τα πεπραγμένα σας.