Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 8/2

ΚΡΙΟΣ (Ο Ερημίτης)

Είναι καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε επαγγελματικά πλάνα και συνεργατικές σχέσεις. Διαλύονται οι προβληματισμοί που δεν σας άφηναν να προχωρήσετε και κάποιες αλήθειες που σας φανερώνονται θα ξεδιαλύνουν εντελώς το θολό τοπίο. Η επιτυχία δεν αργεί.

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Αρχιερέας)

Θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια την κριτική των άλλων και να παραδέχεστε την αλήθεια των λεγομένων τους. Αν ακούτε, θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή κατεύθυνση στα θέματα που σας απασχολούν. Η σωστή επιλογή συνεργατών δε, θα σας λύσει τα χέρια σχετικά με τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Μάγος)

Η θετική σας διάθεση, θα βοηθήσει με οτιδήποτε κι αν καταπιαστείτε, έτσι ώστε να εκφράσετε αβίαστα τη δημιουργικότητά σας. Ένα νέο ξεκίνημα στον ερωτικό τομέα, δείχνει να έχει πολύ καλές, έως εξαιρετικές προοπτικές. Μην αφήνετε την ανασφάλεια και το άγχος να σας σταθούν εμπόδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Ισχύς)

Νιώθετε ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας. Αισθάνεστε ότι φτάνετε στα όριά σας και δεν θέλετε πολύ να ξεσπάσετε στους συνεργάτες και στους δικούς σας ανθρώπους. Πριν χάσετε ολοκληρωτικά την πίστη στον εαυτό σας, δείξτε θάρρος και αντιμετωπίστε τα πράγματα όσο πιο άμεσα γίνεται.

ΛΕΩΝ (Ο Θάνατος)

Μια αλλαγή συνέβη, σε μια δύσκολη για σας περίοδο, που σας έχει ρίξει τη διάθεση και την ψυχολογία. Αρκεί να αναλογιστείτε ότι η αλλαγή αυτή συνέβη εξαιτίας σας. Επωμιζόμενοι την ευθύνη των πράξεών σας, θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει. Και αφήνοντας πίσω το παρελθόν θα ξεκινήσετε εκ νέου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

Έχετε γίνει πιο ανθεκτικοί στις δυσκολίες, είστε πιο θετικοί, πιο αποφασιστικοί. Έχει αλλάξει η κοσμοθεωρία σας και πράγματα που στο παρελθόν είχαν αξία για σας, τώρα σας φαίνονται εντελώς ανούσια. Η φιλανθρωπία σας, τα τρυφερά σας συναισθήματα, και η καλοσύνη σας, είναι τα όπλα σας απέναντι στην ωμή πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ (Η Εγκράτεια)

Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα, θα σας οδηγήσουν σε ευχάριστα αποτελέσματα. Φιλικές σχέσεις μπορεί να εξελιχθούν σε ερωτικές και είναι σημαντικό να σεβαστείτε τη φυσική ροή των πραγμάτων. Είναι σπάνιο η βιασύνη να σας φέρει επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

Τα πράγματα έρχονται σε αδιέξοδο και συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε και πολλές επιλογές. Γίνεστε καχύποπτοι με τους ανθρώπους, αδυνατείτε να αγαπήσετε, αλλά προσκολλάστε στο αντικείμενο του πόθου σας. Δεν αποκλείεται να βιώσετε χωρισμούς, διαζύγια και στην καλύτερη περίπτωση, διαπληκτισμούς και διαμάχες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άστρο)

Συμβαίνουν αλλαγές στο περιβάλλον σας, που υπόσχονται ένα φωτεινό μέλλον ή υποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο θα φτάσετε στους στόχους σας. Νέες ελπίδες, θετικές προσδοκίες, ασφάλεια και ικανοποίηση, είναι ένα μικρό κομμάτι αυτών που πρόκειται να βιώσετε από δω και μπρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Σελήνη)

Ασταθείς καταστάσεις, άβολες σχέσεις, συναισθήματα ανασφάλειας, σας προβληματίζουν. Άσχημα προαισθήματα επαληθεύονται και γίνεστε αρνητικοί προς τη ζωή και τους ανθρώπους. Γίνεστε καχύποπτοι προς τις προθέσεις των άλλων και γενικά είστε ανήσυχοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άρμα)

Σε όποια δυσκολία κι αν βρεθείτε θα έχετε το θάρρος να τις αντιμετωπίσετε. Κρατάτε θετική στάση χωρίς συμβιβασμούς και με δυναμισμό φτάνετε κοντά στον τελικό σας στόχο. Στον τομέα του ανταγωνισμού θα βιώσετε σημαντικές επιτυχίες, με σημαντικά κέρδη

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Τρελός)

Ψάχνετε κάτι καινούριο που θα σας δώσει χαρά. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που νέα ερεθίσματα θα διεγείρουν τις αισθήσεις σας. Με αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής και της καθημερινότητας, η διαίσθησή σας λειτουργεί ως καλός οδηγός για σωστές αποφάσεις.