Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 9/11

ΚΡΙΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Βρίσκεστε ενώπιον μιας σημαντικής επιλογής που θα παίξει καταλυτικό ρόλο ως προς την περαιτέρω εξέλιξη των αισθηματικών σας. Θεωρείτε ότι είναι μια δύσκολη επιλογή, και αγχώνεστε, ενώ δεν πρέπει. Μην φοβάστε να ρισκάρετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Νιώθετε ότι υπάρχουν δυσκολίες για να προχωρήσετε μπροστά. Συμβαίνουν γεγονότα που σας δυσκολεύουν το δρόμο και απαισιοδοξείτε. Τα πράγματα οδεύουν σε αδιέξοδο. Θα πρέπει να κάνετε μια αρχή εκ νέου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Το Άρμα)

 

Οι προσπάθειές σας δεν ανταμείβονται και πέφτετε διαρκώς πάνω σε εμπόδια. Αγχώνεστε και αφήνετε να σας ελέγχουν τα συναισθήματά σας. Χρειάζεται θράσσος και πίστη στον εαυτό σας. Ακόμα έχετε συνέχεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Ισχύς)

 

Η κάρτα συμβολίζει τη θετική στάση απέναντι στη ζωή. Εκφράζει τη δυνατή βούληση να πετύχετε τους στόχους και να αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο. Η ξεκάθαρη έκφραση των επιδιώξεών σας, θα οδηγήσει στα σωστά αποτελέσματα.

 

ΛΕΩΝ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτοπεποίθηση για να πράξετε σωστά, έτσι ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα πρέπει να αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις αντικειμενικά και όχι κατά πώς σας συμφέρει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Θα είστε σε θέση να παρατηρείτε με ηρεμία ό,τι συμβαίνει γύρω σας και εμπιστευόμενοι τα συναισθήματά σας, θα μπορείτε να συμπεραίνετε αυτά που πρέπει για να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσατε ως τώρα. Υιοθετείτε έναν νέο, που θα αυξήσει τις πιθανότητες να εκπληρωθούν οι επιδιώξεις σας, αλλά που προϋποθέτει αρκετές θυσίες σε ό,τι σχετίζεται με τις επιθυμίες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Καθώς τα προβλήματά σας διογκώνονται, παραιτείστε από την δράση ή την επιθυμία για δράση. Και καθώς μεγαλώνουν οι φόβοι και οι ανασφάλειές σας, ίσως χρειαστεί να αφήσετε στη μέση ό,τι κάνετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Θα βαδίσετε από δω και πέρα, σε έναν φωτεινό δρόμο, εκμεταλλευόμενοι την ασφάλεια και τη σταθερότητα των περιστάσεων. Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας, και απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Μάγος)

 

Δεν έχετε διάθεση να κινητοποιηθείτε και χάνετε ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Παρασύρεστε από τις επιθυμίες του περίγυρού σας, γιατί σας λείπει η θέληση και συνείδηση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Θα νιώσετε κούραση, μπαίνοντας ανάμεσα σε παιχνίδια και μικρότητες τρίτων. Θα δυσκολευτείτε να συμβιβαστείτε στις σχέσεις σας και θα νιώσετε πολύ ανασφαλείς. Οι προτάσεις που δέχεστε σας δυσαρεστούν.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Το Άστρο)

 

Προμηνύονται θετικές αλλαγές και έρχονται ευκαιρίες που θα συμβάλλουν στις θετικές εξελίξεις των υποθέσεών σας. Η παρούσα κατάσταση δίνει ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον.