Ταρώ για σήμερα Σάββατο 10/2

ΚΡΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

Η κάρτα αυτή εκφράζει έννοιες όπως αξιοπρέπεια, σταθερότητα και ισορροπία. Εκφράζει αρμονικές καταστάσεις γύρω σας και έχετε την τάση να φέρεστε δίκαια προς όλους με έντονο το στοιχείο της ισότητας. Αυτό σας καταξιώνει απέναντι σε όλους.

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Μάγος)

Δημιουργικές σκέψεις, αυθεντικότητα και ανεξάντλητες προοπτικές για κάτι καινούριο. Είναι σαφές, ότι θα εκμεταλλευτείτε ακριβώς αυτές τις αρετές για να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν πια, και να εστιάσετε εκεί που σας κατευθύνει η καρδιά και η λογική σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Διάβολος)

Υπάρχει μια οφθαλμοφανής ασυμβατότητα μεταξύ των αισθημάτων σας και της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε. Αισθάνεστε ταυτόχρονα πόθο, πάθος, λαγνεία, ζήλια, σκοτεινά και ακατάλληλα συναισθήματα για ένα πρόσωπο και αυτό είναι μια προειδοποίηση ότι σύντομα θα βιώσετε έναν χωρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ερημίτης)

Η ψύχραιμη αναζήτηση του πραγματικού σας εαυτού, συμβολίζεται με αυτή την κάρτα. Ο συλλογισμός των μέχρι τώρα πεπραγμένων σας, και ο τρόπος που θα αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Είναι ώρα απομόνωσης, περισυλλογής και διαλογισμού. Η αλήθεια, βρίσκεται μέσα σας.

ΛΕΩΝ (Ο Αρχιερέας)

Καλοσύνη, μεγαλοψυχία, δεκτικότητα. Τρεις ιδιότητες απαραίτητες προκειμένου να δείτε τα πράγματα μακροπρόθεσμα, ακούγοντας τις συμβουλές των εμπειρότερων, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και βοηθώντας τους συνανθρώπους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

Η συναισθηματική σας σύγχυση αυτό το διάστημα, σας κάνει να βιάζεστε τόσο στο να βγάζετε συμπεράσματα, όσο και στο να αργοπορείτε να λάβετε μέτρα αντιμετώπισης των δυσκολιών. Κυριεύεστε από ανασφάλειες και φοβίες και δεν βλέπετε ξεκάθαρα. Συνέρθετε πριν κάνετε σοβαρά λάθη.

ΖΥΓΟΣ (Η Κρίση)

Μπορείτε να περιμένετε την επανασύνδεση με πρόσωπα από το παρελθόν. Είναι πιθανό να υπάρξει ένας νέος γάμος, ή να κληθείτε να λάβετε μια μεγάλη απόφαση. Η κάρτα συμβολίζει μεγάλες αλλαγές και εξελίξεις στη ζωή αλλά και την οριστικοποίηση των στόχων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Κόσμος)

Ολοκλήρωση και επίτευξη των στόχων. Ωστόσο, ανάλογα με την περίπτωση, η ολοκλήρωση ενός σχεδίου, μπορεί να αποτρέψει την ανάπτυξη κάποιου άλλου στόχου ή μιας επιθυμίας. Δεν πειράζει. Το θέμα είναι να μπαίνουν σε σειρά οι επιδιώξεις σας. Η επιτυχία είναι εδώ. Απολαύστε την.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τρελός)

Η παρούσα κατάσταση δεν φαίνεται να σας ικανοποιεί και πολύ. Κάτι μέσα σας, σας λέει ότι τα πράγματα, δεν πηγαίνουν όπως πρέπει. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή. Η διαίσθησή σας είναι καλός οδηγός αρκεί να την ακούτε και να την εμπιστεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Το Άρμα)

Η ενεργητική σας προσέγγιση θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να κερδίσετε όπου βρεθείτε και ό,τι κι αν αναλάβετε. Η κάρτα εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι σπουδαίο να σας απασχολούν τα γεγονότα της στιγμής αλλά να μην ξεχνάτε τον τελικό σας στόχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Ήλιος)

Η κάρτα εκφράζει την προσμονή για την επιτυχία και ένα μέλλον με πολλές και καλές προοπτικές. Εκφράζει το ότι η σταθερότητα και ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά στα μάτια σας. Φυσικά, καμιά επιτυχία δεν είναι δεδομένη, άρα χρειάζονται περαιτέρω βήματα, χωρίς κομπασμούς και επάρσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Οίκος του Θεού)

Δυσκολίες, αποτυχίες και το τέλος ενός κεφαλαίου της ζωής σας. Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε «πιάσει πάτο», ωστόσο αυτό είναι ένα κίνητρο για να σηκωθείτε και να ανοίξετε και πάλι τα φτερά σας για να πετάξετε προς ένα καλύτερο μέλλον.