Ταρώ για σήμερα Σάββατο 11/11

ΚΡΙΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Θέτετε ένα νέο πλαίσιο με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά για να μπορέσετε να το δελεάσετε να έρθει προς εσάς. Νιώθετε μεγάλη ικανοποίηση γιατί οι εξελίξεις πηγαίνουν όπως θα θέλατε.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Ισχύς)

 

Χάνετε την πίστη στον εαυτό σας, και θεωρείτε ότι οι στόχοι σας είναι ακατόρθωτοι. Δείχνετε αδυναμία, παθητικότητα και μειώνεται σημαντικά η αυτοπεποίθησή σας. Ευτυχώς για σας, είναι προσωρινό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Είναι σημαντικό να φέρεστε με ψυχραιμία, συνειδητοποιώντας την αφθονία που σας περιβάλλει. Θα συνδεθείτε συναισθηματικά και σαρκικά με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Εστιάζετε στο παρελθόν για να κρυφτείτε από τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για το μέλλον. Προγραμματισμένα σχέδιά σας, ακυρώνονται και σας προκαλούν σύγχυση και αποσυντονισμό. Δείξτε ψυχραιμία.

 

ΛΕΩΝ (Ο Μάγος)

 

Δεν κάνετε τα απαραίτητα βήματα και ενέργειες για να προωθηθούν τα σχέδιά σας και ως εκ τούτου, δημιουργούνται καθυστερήσεις, αναβολές, ίσως και ματαιώσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Τρελός)

 

Απογοητευμένοι από την έλλειψη εσωτερικής δύναμης, θα δώσετε εμπιστοσύνη στις επιρροές του περίγυρού σας, διακινδυνεύοντας να αποτύχετε στους στόχους σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Ρεαλιστικές οι προσδοκίες και οι επιδιώξεις σας, θα δικαιωθείτε. Η κρίση σας βοηθά πολλούς στο να προωθήσουν τους στόχους τους αλλά και να βασιστούν στις συμβουλές σας, για το μέλλον τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Οι ελπίδες σας διογκώνονται υπερβολικά και είναι εντελώς ασύμβατες με την πραγματικότητα. Η παθητική σας στάση δε, είναι εμπόδιο και οδηγεί στο να χάνετε την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άρμα)

 

Με τον να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, και να επιδεικνύετε αυτοπειθαρχία, ανωτερότητα και σύνεση, οι στόχοι σας θα επιτευχθούν μια ώρα αρχύτερα. Ένα ταξίδι, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Θάνατος)

 

Ένα τελεσίδικο γεγονός, θα σας απογοητεύσει μεν, θα φέρει όμως, την αναγκαιότητα να κάνετε μια καινούρια αρχή σε όλους τους τομείς. Αναδύεστε προς ένα μέλλον, μέσα από τις στάχτες του παρελθόντος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Θα πρέπει να δείξετε συμβιβαστικό πνεύμα και προσαρμοστικότητα στα μοιραία γεγονότα, και σε εκείνες τις ενέργειες, που δεν είναι στο χέρι σας να διαχειριστείτε. Η τύχη, είναι με το μέρος σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Ερημίτης)

 

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας στην προσπάθειά σας να αναζητήσετε την εσωτερική σας αλήθεια. Η αναζήτηση αυτή θα σας φέρει σε επαφή με το καθαρό και αληθινό φως που βρίσκεται μέσα σας.