Ταρώ για σήμερα Σάββατο 15/04

ΚΡΙΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Θα μπορέσετε να συλλογιστείτε για τον εαυτό σας, αντικειμενικά και να δείτε κρυμμένες αλήθειες που αγνοούσατε προηγουμένως. Κατακτάτε τη μοναξιά μέσω του συλλογισμού και τα προβλήματά σας λύνονται πλέον από μόνα τους

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Κρίση)

 

Προσκολλάσθε στο παρελθόν και αποφεύγετε την πραγματικότητα. Επιμένετε με ανθρώπους που η όποια σχέση σας, έχει οριστικά τελειώσει. Αυτή η εμμονή όμως, σας κρατά μακριά από την υλοποίηση των στόχων σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Αρχιέρεια)

 

Προγραμματισμένα σχέδια, ακυρώνονται και σας προκαλούν σύγχυση. Σκέφτεστε ότι τίποτα δεν πρόκειται να πάει καλά και απογοητεύεστε. Η ανασφάλεια κάνει την εμφάνισή της και σας αποπροσανατολίζει από τους στόχους σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Σελήνη)

 

Βρίσκετε δυσκολίες στο να ορίσετε τα συναισθήματα που σας διακατέχουν και ο έρωτας σας φαίνεται ένα άπιαστο όνειρο. Είναι όμως η δική σας ανασφάλεια που σας κρατά μακριά από την ευτυχία και όχι η επαλήθευση κακών προαισθημάτων

 

ΛΕΩΝ (Ο Αρχιερέας)

 

Με ψυχραιμία ανακαλύπτετε κρυμμένες πτυχές του εαυτού σας, που αγνοούσατε ως τώρα. Κι αυτό γιατί παίρνετε μαθήματα ζωής στηρίζοντας τους ανθρώπους γύρω σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Τα προβλήματά σας δεν λύνονται εύκολα και είναι πιθανό να σας συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός, που θα οδηγήσει στην κατάρρευση κάποιον τομέα της ζωής σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Νιώθετε απογοήτευση που επηρεάζει την αυτοπεποίθησή σας, και κλονίζει τη σιγουριά στις ικανότητές σας. Αλλάξτε τακτική όσο πιο άμεσα γίνεται γιατί θα έχετε κακά ξεμπερδέματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Οι εξελίξεις πηγαίνουν όπως επιθυμούσατε πάντα και γι αυτό νιώθετε μεγάλη ικανοποίηση. Βλέπετε ξεκάθαρα τα πράγματα και τις καταστάσεις και αυτό σας επιτρέπει να ελίσσεστε όπως πρέπει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Μάγος)

 

Τελειώσατε οριστικά με την παθητικότητα και την αδράνεια. Δεν πρόκειται από δω και στο εξής να χάσετε καμία ευκαιρία. Γι αυτό και η επιτυχία είναι δεδομένη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Τρελός)

 

Θα απογοητευθείτε από την έλλειψη εσωτερικής δύναμης και η κατάσταση που επικρατεί δεν σας ικανοποιεί καθόλου. Αυτό που θέλετε και επιδιώκετε είναι μια αλλαγή. Το αν θα είναι προς το καλύτερο ή το χειρότερο θα εξαρτηθεί από το βαθμό ωριμότητάς σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άστρο)

 

Μετά από μια περίοδο που περάσατε ξεκαθαρίζοντας τους φίλους, τους γνωστούς, τη δουλειά σας και τη ζωή σας, μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Παίρνετε πολύ τοις μετρητοίς, ό,τι συμβαίνει πιστεύοντας ότι αυτά που γίνονται αφορούν αποκλειστικά και μόνο εσάς. Μέσα σας όμως ξέρετε ότι δεν είναι έτσι, γι αυτό ηρεμήστε.