Ταρώ για σήμερα Σάββατο 15/07

ΚΡΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Η σωστή επιλογή συνεργατών θα σας λύσει τα χέρια και θα χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να πάρετε σωστές αποφάσεις. Να αποφύγετε να συμπεριφέρεστε στενόμυαλα μπροστά στις δυσκολίες.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Δύναμη)

 

Δυνατή βούληση στο να επιτύχετε τους στόχους σας. Θετική αντιμετώπιση κάθε κατάστασης σας προικίζει με δύναμη και ενέργεια. Αντοχή και αυτοπεποίθηση και στις αντιπαραθέσεις.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Κόσμος)

 

Μια προσωρινή παύση σε ό,τι πήγαινε καλά ως τώρα μπορεί να σας αποσυντονίσει, ίσως και να σας φοβίσει. Δεν πρέπει όμως, γιατί σύντομα θα αρχίσουν τα γεγονότα να τρέχουν ξανά.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Ένας έρωτας καταλήγει σε γάμο, ζεστασιά και οικογενειακή θαλπωρή. Μικρές καθημερινές χαρές δημιουργούν ένα αγαπησιάρικο σκηνικό μέσα στο οποίο κινείστε, με άνεση, έχοντας πάρει μεγάλη ικανοποίηση.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Τρελός)

 

Δεν είστε ικανοποιημένοι με την παρούσα κατάσταση και αποζητάτε την αλλαγή, αλλά αυτή δεν έρχεται. Αγανακτείτε και προσπαθείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια με πλάγιους τρόπους. Εμπιστευθείτε την κρίση και τη διαίσθησή σας. θα σας οδηγήσουν σωστά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Το Άρμα)

 

Τα καλά αποτελέσματα, αφορούν στη συγκεκριμένη ημέρα και δεν έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες. Ωστόσο δεν παύουν να είναι εξαιρετικά, συμβάλλοντας στη γενικότερη επιτυχία και στην τελική σας νίκη.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Κρίση)

 

Αποφασίζετε να επαναπροσδιορίσετε το παρελθόν σας, προχωρώντας σε μια επανασύνδεση, που άλλοτε μπορεί να σας φαινόταν βουνό. Θα κληθείτε να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση, για τη ζωή, το δεσμό σας και το μέλλον σας γενικότερα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Η σταθερότητα και ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά στα μάτια σας. Χωρίς να είναι δεδομένη η επιτυχία, ωστόσο επιτυγχάνεται πολύ πιο εύκολα τώρα. Γοητεία, έρωτας, επιτυχίες, ολοκλήρωση, είναι μέσα στο ημερήσιο πρόγραμμα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Διαίσθηση, ψυχική και πνευματική ηρεμία. Θα μπορείτε να παρατηρείτε με ηρεμία τα γεγονότα να εξελίσσονται γύρω σας και να βγάζετε τα σωστά συμπεράσματα. Έτσι, η επιτυχία, είναι εξασφαλισμένη και εσείς λαμβάνετε μεγάλη ικανοποίηση

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Σελήνη)

 

Ασάφειες και σύγχυση με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ψυχολογία σας σε βαθμό μεγάλο. Δυσκολεύεστε να ορίσετε τα συναισθήματά σας και ο έρωτας δεν είναι αρκετός για να καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα θα σας οδηγήσουν σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Οι φιλικές σχέσεις έχουν μεγάλες πιθανότητες να εξελιχθούν σε ερωτικές, αρκεί να κάνετε εσείς τη σωστή επιλογή.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ(Ο Μάγος)

 

Δημιουργικές σκέψεις, αυθεντικότητα και ανεξάντλητες προοπτικές για κάτι καινούριο καθώς και η επισήμανση της ανάγκης να θέσετε όρια και να πάρετε αποφάσεις.