Ταρώ για σήμερα Σάββατο 16/09

ΚΡΙΟΣ (Η Σελήνη)

 

Βρίσκεστε σε σύγχυση. Οι γνώμες που ακούτε, οι επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας, αλλά και τα καθημερινά γεγονότα, σας απογοητεύουν και δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά τα πράγματα. Θα πρέπει να συνέρθετε γρήγορα γιατί οι εξελίξεις, δεν στέκονται να σας περιμένουν

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Δείχνετε εμπιστοσύνη σε ένα γυναικείο πρόσωπο, που ξέρετε καλά ότι μπορείτε να στηρίζεστε. Οι συμβουλές της, η πείρα της, αλλά και το κύρος της, θα σας βοηθήσουν με τις δυσκολίες που βρίσκετε στο δρόμο σας. Μια εγκυμοσύνη στην οικογένεια, έρχεται να δώσει χαρά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Ισχύς)

 

Δυναμικά, και με αυτοπεποίθηση προχωράτε προς την επιτυχία. Δείχνετε μεγάλο θάρρος μπροστά στις δυσκολίες και κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσεις. Είστε σε ανοδική πορεία ως προς τα επαγγελματικά και οικονομικά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άρμα)

 

Αν και έχετε ακόμα αρκετό δρόμο προς την ολοκλήρωση των σχεδίων σας, ωστόσο, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Η διάθεσή σας είναι ενεργητική και με δυναμισμό, οδηγείτε τα βήματά σας προς την νίκη. Ό,τι και να συμβαίνει, δεν πρέπει να σας αποσπά από τον τελικό στόχο.

 

ΛΕΩΝ (Η Κρίση)

 

Ένα εξαιρετικό νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, έρχεται να δώσει πνοή στην απογοήτευσή σας. Στη φάση που είστε, ξέρετε καλά ότι κρίνεται ολάκερο το μέλλον σας. Μην αφήσετε απαισιόδοξα συναισθήματα να καλλιεργηθούν μέσα σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Συμπεριφέρεστε δίκαια προς όλους. Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από την ηθική και τις δυνατότητές σας. επιλέγοντας δίκαια, και με τιμιότητα τους συνεργάτες σας, θα πετύχετε πολύ περισσότερα απ’ όσα περιμένατε. Ένα νομικό θέμα, διευθετείται.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

 

Η γνώσεις είναι δύναμη, όταν χρησιμοποιούνται σοφά. Η δύναμη φέρνει επιτυχίες. Οι επιτυχίες φέρνουν αναγνωρισιμότητα και η αναγνωρισιμότητα δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν. Η ήρεμη αντιμετώπισή σας προς τα πράγματα εκπλήσσει ευχάριστα όλους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Οι ηγετικές σας ικανότητες φέρνουν κοντά σας τους ιδανικούς συνεργάτες. Μαζί, θα προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας και θα αγγίξετε ολοκληρωτικά την επιτυχία. Ξέρετε τι ζητάτε και πώς να το αποκτήσετε. Γι αυτό και οι ηγετικές θέσεις, δικαιωματικά σας ανήκουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Εγκράτεια)

 

 

Είναι σημαντικό να κάνετε λίγο πίσω από τις επιδιώξεις σας, προκειμένου να αφήσετε τη φυσική ροή των πραγμάτων να εξελιχθεί χωρίς την παρέμβασή σας. Με ταπεινότητα, σωφροσύνη, εγκράτεια και συντηρητικότητα η επιτυχία θα είναι πολύ εγγύτερά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Μπορεί να είστε ερωτευμένοι, ωστόσο είστε και σε μεγάλα διλήμματα ως προς το πώς να εξελίξετε τις σχέσεις σας. Πρέπει να πάρετε μια απόφαση, που σας δυσκολεύει αρκετά και δεν ξέρετε πώς. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να επιλέξετε «πλευρά» γρήγορα να θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Δεν περιμένατε να έρθει η καταστροφή. Ήσασταν αισιόδοξοι ως προς τα σχέδιά σας και θεωρούσατε ότι όλα θα πηγαίνουν καλά. Μήπως όμως, η καταστροφή αυτή σας δείχνει ότι αντιμετωπίσατε λίγο «ελαφρά» την κατάσταση; Σας δίνεται η ευκαιρία να το ξανασκεφτείτε.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Μάγος)

 

Τις γνώσεις τις έχετε. Την εμπειρία επίσης. Τη δύναμη την αντλείτε από την θετική εξέλιξη των πραγμάτων. Οι επιτυχίες σας δίνουν αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Η εκπλήρωση των ονείρων σας είναι στο χέρι σας.