Ταρώ για σήμερα Σάββατο 18/11

ΚΡΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Ο τρόπος που προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας, μπορεί να είναι σωστό για σας, αλλά φαίνεται λίγο τρομακτικό στους ανθρώπους γύρω σας. θα πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους και να δείξετε περισσότερο πνεύμα συνεργασίας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Απαγορεύεται το ρίσκο σε οποιονδήποτε τομέα. Η ψυχραιμία, η αυτοσυγκράτηση, και η συντηρητικότητα θα φέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από την ενεργητική δράση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Μάγος)

 

Είστε γεννημένοι για δημόσιες σχέσεις. Κατέχετε πολύ καλά το διαδραστικό παιχνίδι μεταξύ των ανθρώπων και πετυχαίνετε τόσο στον τομέα του ανταγωνισμού, όσο και της διπλωματίας. Επικοινωνιακή δεινότητα, φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άρμα)

 

Οι υποθέσεις σας που είναι εν εξελίξει, προχωράνε κατά το επιθυμητό. Ένα ταξίδι, είτε διανοητικό είτε πραγματικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία των σχεδίων σας.

 

ΛΕΩΝ (Ο Αρχιερέας)

 

Μάθετε να ακούτε τους συνομιλητές σας, για να τους καταλάβετε και όχι για να τους δώσετε απαντήσεις. Αν ακούτε επί της ουσίας θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή κατεύθυνση σε θέματα που σας απασχολούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Οι κόποι που κάνατε μέχρι σήμερα θα ανταμειφθούν. Η θέλησή σας να βοηθήσετε τους ανθρώπους θα έχει θετικές συνέπειες, καθώς όλοι θα σπεύσουν να βοηθήσουν εσάς να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Η κάρτα αυτή, συμβολίζει την αναζήτηση της αλήθειας που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ένα ταξίδι, δύσκολο, που ξεκινάει σήμερα, για να ανακαλύψετε, ό,τι σας κρατάει πίσω από τις εξελίξεις και βρίσκεται μέσα σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Ισχύς)

 

Χρειάζεται να ακολουθήσετε τις αρχές και τον ηθικό σας κώδικα, χωρίς συμβιβασμούς ή αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας. Ξεκάθαροι και ειλικρινείς ως προς τις απαιτήσεις σας, δημιουργείτε θετικό κλίμα γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ήλιος)

 

Η κάρτα είναι πολύ θετική, αλλά να θυμάστε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Χωρίς έπαρση, να γνωρίζετε ότι η επιτυχία στις επιδιώξεις σας, είναι σίγουρη. Σταθερότητα και ένα λαμπρότατο μέλλον ανοίγεται μπροστά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Ένα αναπάντεχο γεγονός, που συμβαίνει ίσως στη χειρότερη περίοδο για σας, σας εκτροχιάζει. Συγχύζεστε, μπερδεύεστε και είναι πολύ πιθανό κάποιοι επιτήδειοι να σας παγιδεύσουν. Σε εγρήγορση, γι αυτό, «οι κεραίες σας»

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Να έχετε υπόψη σας, ότι η αναποφασιστικότητα και οι κωλυσιεργίες, τιμωρούνται. Έχοντας κατά νου αυτό, θα πάρετε τις σωστές και καίριες αποφάσεις και θα πάτε τη σχέση σας, μερικά βήματα πιο πέρα.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Το Άστρο)

 

Η κάρτα προμηνύει θετικές αλλαγές και ευκαιρίες. Μπορείτε να περιμένετε θετικές εξελίξεις στις υποθέσεις σας. Μπορεί να σας προβληματίζει η παρούσα κατάσταση, όμως, πάντα θα βρίσκετε τρόπους να ξεφεύγετε.