Ταρώ για σήμερα Σάββατο 2/09

ΚΡΙΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, έχουν έναν και μοναδικό λόγο ύπαρξης. Να συμβάλλουν σε μακροπρόθεσμα οφέλη. Θα δοθούν απαντήσεις στα διλήμματά σας, αλλά και λύσεις στα προβλήματά σας. Αρκεί να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τους άλλους.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Δεν είναι εγγυημένη η ικανοποίηση των επιθυμιών σας, και ίσως βρίσκεστε ενώπιον καταστάσεων που δεν επιθυμείτε και δεν μπορείτε να χειριστείτε. Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι να έχετε σύνεση και να δέχεστε τα μοιραία γεγονότα αδιαμαρτύρητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Αρχιερέας)

 

Οι ανθρώπινες σχέσεις αποκτούν τώρα, μια πιο πνευματική χροιά, με διασυνδέσεις μεταξύ ανθρώπων που πρωτύτερα, αγνοούσατε. Η καλοσύνη, η μεγαλοψυχία, η ευγένεια και η ζεστασιά που εκπέμπετε, θα φέρουν στο δρόμο σας τους σωστούς ανθρώπους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Τρελός)

 

Δυσκολεύεστε να σκεφθείτε ψύχραιμα καθώς σας διακατέχει μια τάση απαισιοδοξίας. Κινδυνεύετε να αποτύχετε στα σχέδιά σας αν δεν επαναφέρετε την ψυχραιμία και την καθαρή σκέψη. Μην προσκολλάσθε στην ασφάλεια της καθημερινότητας. Αναζητήστε διεξόδους.

 

ΛΕΩΝ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Αν πιστεύετε στην ορθή σας κρίση, θα οδηγηθείτε στην επιτυχία. Οργανώνοντας ανθρώπους προς έναν κοινό στόχο, αφενός θα πετύχετε την υλοποίηση των σχεδίων σας, αφετέρου θα αποκτήσετε τη φήμη ενός επιτυχημένου ανθρώπου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Δείτε τα πράγματα από μια πλευρά, γεμάτη ηρεμία και αγάπη. Φερθείτε με απόλυτη ειλικρίνεια απέναντι στους ανθρώπους που σας δίνουν ευκαιρίες και μην καθυστερείτε τη λήψη αποφάσεων που θα σας οδηγήσουν στα σωστά μονοπάτια.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Οι προσδοκίες σας ταυτίζονται με την πραγματικότητα. Οι άνθρωποι, αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας και απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα. Χρησιμοποιείστε αυτή την κρίση για να βοηθήσετε τους άλλους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήμα. Προσαρμοστείτε στις συνθήκες γιατί υπάρχουν δυσκολίες. Με ηρεμία θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Αυτή τη στιγμή, ο πανικός, είναι εχθρός σας. Μια επαγγελματική ευκαιρία, προσφέρει έσοδα και σταθερότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άρμα)

 

Απορρίπτετε κάθε συμβιβασμό και πορεύεστε κατευθείαν προς την επιτυχία, η οποία είναι πιο κοντά από ποτέ. Ανακαλύπτοντας μέσα σας, περισσή δύναμη, θα λύσετε ό,τι θέμα κι αν σας απασχολεί. Στο τέλος, εσείς θα διαβείτε την αψίδα του θριάμβου, ως νικητές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Βρίσκεστε ενώπιον δυσκολιών και δοκιμασιών, που σας καλούν να αποδείξετε στον εαυτό σας και στους άλλους, αν έχετε «τα κότσια», να τις ξεπεράσετε. Τα πράγματα σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο και συνειδητοποιείτε ότι δεν υπάρχουν επιλογές. Να θυμάστε, ότι ο καπετάνιος φαίνεται στη φουρτούνα…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Μάγος)

 

Είστε δεκτικοί στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας, και είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας. Θα πάρετε πρωτοβουλίες και ρίσκα, που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η θετική σας προσέγγιση, απέναντι στα πράγματα είναι ο καταλύτης που χρειάζεστε.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Ευκαιρίες στον επαγγελματικό, κοινωνικό αλλά και αισθηματικό τομέα. Θα μπορείτε να παρατηρείτε με ψυχραιμία ό,τι αλλαγές κι αν συμβαίνουν γύρω σας, και να δείχνετε εμπιστοσύνη στην αγάπη που νιώθετε για τους ανθρώπους σας.