Ταρώ για σήμερα Σάββατο 20/5

ΚΡΙΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Επηρεάζεστε από ασταθείς καταστάσεις και γίνεστε κυκλοθυμικοί και στενόμυαλοι. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας, σας κάνει αρνητικούς και παθητικούς. Αν ακούσετε τις συμβουλές των εμπειρότερων, θα βρείτε λύσεις εκεί που πιστεύατε ότι δεν υπήρχαν.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Η κατάσταση απαιτεί μετριοπάθεια, γαλήνη στο σώμα και ηρεμία στο πνεύμα. Έχετε την προστασία του σύμπαντος, αρκεί και σεις να δείξετε αφοσίωση στους νόμους και τις προσταγές του. Υιοθετείστε μια στάση αναμονής, προκειμένου να διευκολύνετε τις εξελίξεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Μάγος)

 

Ακόμα κι όταν οι περιστάσεις και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την ομαλή εξέλιξη στα θέματά σας, εσείς, είστε σε θέση να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Επιδεξιότητα, ικανότητες, διπλωματία, αλλά και πειστικοί τρόποι, θα φέρουν την επιτυχία στο πιάτο σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αν ζυγίσετε σωστά τις καταστάσεις και βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα, προσαρμοστείτε στις ανάγκες της στιγμής και κρατήσετε μετριοπαθείς απόψεις. Η σταθερότητα, ο ρυθμός η τάξη και η ισορροπία, αποκαθίστανται.

ΛΕΩΝ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Η επιτυχία που βιώνετε, δεν είναι αποτέλεσμα της τύχης. Είναι η ανταπόδοση του σύμπαντος στις δικές σας προσπάθειες. Βρίσκεστε ενώπιον μιας πραγματικότητας, και όχι, δεν ονειρεύεστε. Μήπως πρέπει να παραδεχθείτε, ότι τελικά, μάθατε να αποδέχεστε τα γυρίσματα της μοίρας;

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Αναποφασιστικότητα, μοιρολατρία, και κακή εκτίμηση των καταστάσεων σας βάζει σε διλήμματα. Τα θέλω σας δεν είναι ξεκάθαρα και ως εκ τούτου δεν ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε. Ωστόσο, η ερωτική συνεύρεση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα σας φέρει ευτυχία.

 

ΖΥΓΟΣ (Το Άρμα)

 

Σε όποια δυσκολία και αν βρεθείτε θα έχετε το θάρρος να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με θετική στάση και χωρίς συμβιβασμούς. Παραμένετε θρασείς παντού, πολεμάτε τις δυσκολίες κι ανακαλύπτετε τη δύναμη μέσα σας για να λύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Θετικό πνεύμα και εκτελεστική δύναμη, θα δημιουργήσουν τις ελεγχόμενες συνθήκες που επιθυμείτε, σχετικά με τις εξελίξεις που περιμένετε. Ένα πρόσωπο κύρους, αποτελεί ισχυρό σας προστάτη, ώστε να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας και επιτύχετε τους στόχους σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Κάποιο κεφάλαιο στη ζωή σας, παίρνει τέλος. Ο «πάτος» στον οποίο νιώθετε ότι έχετε φτάσει, θα σας σπρώξει να δείξετε θέληση και να καταβάλετε προσπάθεια ώστε να «ξανασηκωθείτε». Δεν αποκλείονται οι χωρισμοί από σχέσεις, τα διαζύγια και τα ατυχήματα λόγω απροσεξίας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Ερημίτης)

 

Ήρθε η ώρα, να μείνετε πίσω. Να στοχαστείτε επάνω στα προβλήματά σας, και με σοβαρότητα να διακρίνετε ποια έχουν προτεραιότητα και ποια όχι. Αναζητήστε την εσωτερική σας αλήθεια και μην φοβηθείτε να μείνετε για λίγο μόνοι, προκειμένου να συμπεράνετε σωστά και απερίσπαστα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Κρίση)

 

Να δείξετε εμπιστοσύνη στα όνειρά σας, καθώς η διαισθητική σας ικανότητα είναι στο φόρτε της. Ένα γεγονός θα λειτουργήσει ως καταλύτης, αλλά και ως «από μηχανής θεός», για να λυθεί ένα πρόβλημα. Επιτέλους, αναδύεται η πραγματική σας φύση.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Τρελός)

 

Η απογοήτευση που νιώθετε προέρχεται από την έλλειψη εσωτερικής δύναμης. Ο περίγυρος σας παρασύρει από τους στόχους σας και να ξέρετε ότι ρισκάρετε μια αποτυχία. Αν δεν αναζητήσετε νέες διεξόδους, και μείνετε προσκολλημένοι στην ρουτίνα, τα πράγματα θα χειροτερέψουν.