Ταρώ για σήμερα Σάββατο 23/09

ΚΡΙΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Μπορεί να μην αγαπάτε καθόλου τη μοναξιά, ωστόσο σήμερα τη χρειάζεστε προκειμένου να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας, αλλά και να αποφασίσετε ώριμα για τις επόμενες κινήσεις σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Σελήνη)

 

Πολύ συναισθηματικοί και ρομαντικοί παρουσιάζεστε σήμερα και δημιουργείτε μια μικρή έκπληξη σε αυτούς που δεν σας έχουν συνηθίσει έτσι. Ωστόσο, θα δώστε χαρά στο ταίρι σας αλλά και τροφή στα συναισθήματα που μοιράζεστε.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Δύναμη)

 

Θετική στάση και θέληση απέναντι στη ζωή. Πετυχαίνετε τους στόχους σας και αποφεύγετε κάθε εμπόδιο. Ο δυναμισμός σας όμως, ίσως φανεί λίγο «άγριος» σε κάποιους, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άστρο)

 

Θετικές αλλαγές και ευκαιρίες ανοίγουν το δρόμο προς την επιτυχία. Το μέλλον προδιαγράφεται φωτεινό, ελπιδοφόρο και σύμφωνα με το προσδοκώμενο. Με υψηλή την αυτοεκτίμησή σας, προχωράτε άφοβα στην κατάρριψη κάθε εμποδίου.

 

 

ΛΕΩΝ (Η Εγκράτεια)

 

Φέρεστε εγωκεντρικά και δεν συμβιβάζεστε για το γενικότερο καλό των σχέσεών σας. Ό,τι σας προτείνει το ταίρι σας, δεν το δέχεστε προκειμένου να γίνει το δικό σας. Μάλλον θα πρέπει να «μαλακώσετε» λίγο περισσότερο, εκτός κι αν επιδιώκετε το χωρισμό.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Επιτυχία, ολοκλήρωση και επίτευξη στόχων σε όλους τους τομείς. Ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί μια ολοκλήρωση να αποτρέψει την ανάπτυξη κάποιων επιθυμιών, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας πτοήσει.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Η ψυχική σας ηρεμία και πίστη σας στους ανθρώπους θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στη ζωή σας. Η ορθότητα της διαίσθησής σας, σας επιτρέπει να εμπιστεύεστε τους σωστούς ανθρώπους για να σας βοηθήσουν να φέρετε εις πέρας τα θέματά σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Νοιώθετε ότι έχετε πιάσει «πάτο» και χρειάζεται θέληση και κουράγιο για να ξανασηκωθείτε. Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι μια δοκιμασία για σας. Από το πόσο καλά και ψύχραιμα θα διαχειριστείτε τα γεγονότα θα εξαρτηθεί η επιτυχία ή αποτυχία σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Θα πρέπει να κάνετε κάποιες σημαντικές επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας ή το γάμο. Τελειώνοντας οι αόριστες καταστάσεις και τα ασαφή λόγια, μπαίνετε στη διαδικασία μιας πιο μεγάλης σταθερότητας. Οι σωστές αποφάσεις οδηγούν τη σχέση, στα ύψη.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Αναπόφευκτες αλλαγές και γυρίσματα της μοίρας θα σας αποσυντονίσουν και θα σας βγάλουν για λίγο εκτός προγράμματος. Το πιο σημαντικό είναι να δεχθείτε αυτές τις αλλαγές με σύνεση καθώς η τύχη, δουλεύει για σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Μάγος)

 

Είναι ανάγκη να θέσετε τα όριά σας στο περιβάλλον σας και να πάρετε αποφάσεις για τη ζωή σας. Τελειώνετε με καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν και εστιάζετε εκεί που σας κατευθύνει η καρδιά σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ(Η Δικαιοσύνη)

 

Αξιοπρέπεια, σταθερότητα και ισορροπία. Αρμονικές οι καταστάσεις γύρω σας και έχετε την τάση να φέρεστε δίκαια προς όλους. Να μην έχετε πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό και τις δυνάμεις σας γιατί θα κουραστείτε.