Ταρώ για σήμερα Σάββατο 27/05

ΚΡΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Με τις σκέψεις σας σε σύγχυση και με αρνητικά επηρεασμένη κρίση, δεν πάτε πουθενά. Καμία εξέλιξη δεν θα συμβεί και τίποτα δεν θα προχωρήσει. Σταματήστε να νιώθετε πανικό στα δύσκολα και διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Οι Εραστές)

 

Θα έρθετε αντιμέτωποι με ερωτικά θέματα που δημιουργούν διλήμματα. Εσείς θα πρέπει να αποφασίσετε με γνώμονα τα συναισθήματά σας. Μια ένωση λαμβάνει χώρα, ενώ ένας γάμος επίκειται. Χαρά και ευτυχία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Το Άρμα)

 

Απορρίπτετε κάθε συμβιβασμό και οδηγείστε απευθείας στην επιτυχία. Αντιμετωπίζετε εχθρούς και ανταγωνιστές, δυναμικά και με έξυπνους χειρισμούς. Σήμερα, τα θέματά σας λύνονται με εξαιρετικό τρόπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Όσο μεγάλο κι αν είναι το αδιέξοδο που πιστεύετε ότι βρίσκεστε, σύντομα θα δείτε ότι τα πράγματα εξελίσσονται σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Θα μπορέσετε σύντομα να ξαναβρεθείτε με ένα πρόσωπο που περιμένατε για πολύ.

 

ΛΕΩΝ (Η Δικαιοσύνη)

 

Υπάρχουν αρκετά αρμονικές καταστάσεις γύρω σας και εσείς έχετε την τάση να συμπεριφέρεστε δίκαια προς όλους. Ειρήνη, αρμονία, θετική και λογική σκέψη. Ισορροπία στις σχέσεις κάθε είδους. Αυξημένη αναγνωρισιμότητα στη δουλειά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Ένα γεγονός πρόκειται να αλλάξει ριζικά τη ροή της ζωής και της καθημερινότητάς σας. Είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε όλα τα θετικά που απορρέουν από αυτό και να προχωρήσετε στο μέλλον, με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Τελειώστε με ό,τι κι αν κάνετε. Αν δεν αποφασίσετε να αποποιηθείτε καταστάσεις που σας πιέζουν εδώ και καιρό, ίσως αύριο να είναι πολύ αργά. Αν κάνετε αυτό που πρέπει, να είστε σίγουροι ότι η αναγέννηση σε όλα τα επίπεδα σας περιμένει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Γίνεστε αναποφάσιστοι. Τα προβλήματα πολλά, σας δημιουργούν διλήμματα και ένταση. Ηρεμήστε και αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει στα σωστά μονοπάτια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ήλιος)

 

Θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να εξομαλύνετε τις σχέσεις που είχαν διαταραχθεί στο παρελθόν. Τα εμπόδια σιγά-σιγά εξαφανίζονται και ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε ό,τι χρειάζεται για το χτίσιμο του μέλλοντός σας, όπως το θέλετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Τρελός)

 

Νιώθετε πως η ρουτίνα της καθημερινότητας, σας στερεί από τον μεγαλεπήβολο σκοπό σας. Είστε απαθείς απέναντι στα γεγονότα. Αυτή η παθητική στάση, δεν βοηθάει όμως πουθενά και μέσα σας το ξέρετε. Μην ρισκάρετε να παρασυρθείτε από τον περίγυρο, σε λάθος κινήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Σελήνη)

 

Έχετε γίνει αρνητικοί προς την ζωή και την καθημερινότητα, επειδή επαληθεύτηκαν μερικά κακά σας προαισθήματα. Αν ηρεμήσετε όμως, θα δείτε, ότι αυτό ήταν κάτι περαστικό και ότι οι προοπτικές εμφανίζονται ξανά.

 

ΙΧΘΥΕΣ(Ο Μάγος)

 

Σας λείπει η θέληση και η συνειδητοποίηση ότι το περιβάλλον σας, σας επηρεάζει αρνητικά. Χάνετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται από έλλειψη αυτοπεποίθησης. Χωρίς ρίσκο όμως, δεν θα δείτε τίποτα να εξελίσσεται.