Ταρώ για σήμερα Σάββατο 3/2

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

Έχετε τη θέληση, αλλά και τα προσόντα, για να κάνετε τα πράγματα να συμβούν όπως εσείς θέλετε. Επιδέξιοι, ικανοί διπλωμάτες, εύγλωττοι και πειστικοί οι τρόποι σας θα πετύχετε τα μέγιστα.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αρχιέρεια)

Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Τίποτα δεν έρχεται από μόνο του, ούτε γρήγορα. Δείξτε πίστη στις ικανότητές σας και με αυτοπεποίθηση, προωθήστε τα σχέδιά σας, στο έπακρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Αυτοκράτειρα)

Ένας άκρατος συναισθηματισμός θα σταθεί εμπόδιο στις επιδιώξεις σας. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την αντικειμενικότητα, το ρεαλισμό και την λογική, αν θέλετε να επιτύχετε αυτά που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άρμα)

Ένα ταξίδι, ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο για τα σχέδιά σας. Είτε γίνεται για λόγους επιμόρφωσης, είτε για διασκέδαση ή δουλειά, η επιρροή του στην περαιτέρω εξέλιξή σας, θα είναι τρομερά σημαντική.

ΛΕΩΝ (Ο Αυτοκράτορας)

Έχοντας καταφέρει να ανεβείτε στην επαγγελματική ιεραρχία, και έχοντας κερδίσει αρκετά σημαντικές μάχες, στον τομέα του ανταγωνισμού, αυτή τη στιγμή, θεωρείστε πρόσωπο κύρους και όλοι προστρέχουν σε σας για βοήθεια και συμβουλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Ισχύς)

Οι δυνατότητές σας είναι πολύ μεγάλες, οι δυνάμεις σας επίσης, ο επαγγελματισμός σας, παροιμιώδης, η αυτοπεποίθησή σας, σε βαθμό που σας επιτρέπει να μην εμποδίζεστε από τίποτα και κανέναν. Θέλετε κι άλλες συνταγές επιτυχίας;

ΖΥΓΟΣ (Η Κρίση)

Προβληματισμένοι και μετέωροι μετά από έναν αποχωρισμό, δεν ξέρετε προς ποια κατεύθυνση να πορευθείτε. Όμως αν κοιτάξετε με θάρρος μέσα σας και παραδεχθείτε τα λάθη σας, η επανασύνδεση είναι δεδομένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

Δεν είναι κατάλληλη μέρα για σοβαρές αποφάσεις, αλλά ούτε και για κλείσιμο συμφωνιών. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας ανάγκες σήμερα γιατί αυτό το έχετε ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κόσμος)

Οι προσπάθειές σας, αποδίδουν. Οι στόχοι σας επιτυγχάνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εννοείται ότι τίποτα δεν έρχεται χωρίς κόπο. Η επιτυχία, είναι πλέον δεδομένη. Μπορείτε τώρα να ξεκουραστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Οίκος του Θεού)

Από τον τρόπο με τον οποίο έχετε διαχειριστεί τις καταστάσεις, θα εξαρτηθεί αν θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, ή θα πληρώσετε τις πράξεις σας και τις συμπεριφορές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Αρχιερέας)

Ένα ηλικιωμένο, ή εμπειρότερο από εσάς, πρόσωπο, είναι δίπλα σας, να στηρίξει τα όνειρά σας, ή να προωθήσει με τις γνώσεις του, τα σχέδιά σας. Μην αμελείτε να συμπαραστέκεστε στους δικούς σας ανθρώπους, όταν το χρειάζονται

ΙΧΘΥΕΣ (Η Κρίση)

Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα, πολλές στεναχώριες, ήρθε η ώρα της επανεκκίνησης. Ένα καινούριο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, είναι προ των πυλών και σας καλεί να συμμετάσχετε με όλο σας το είναι.