Ταρώ για σήμερα Σάββατο 6/05

ΚΡΙΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Μπορεί να βρείτε αρκετά εμπόδια στο δρόμο σας προς την επιτυχία, αλλά εσείς αντέχετε, και έχετε την ευστροφία να τα ξεπεράσετε. Άλλωστε, έχει αλλάξει σημαντικά ο τρόπος σκέψης σας και δεν κολλάτε πια, πουθενά.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Γίνεστε υπερβολικά συναισθηματικοί και η κρίση σας επηρεάζεται. Είναι πολύ πιθανό να μην μπορείτε να εξηγήσετε λογικά, γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν γύρω σας και να μπερδευτείτε

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Διάβολος)

 

Οι επιθυμίες σας διογκώνονται και η ψυχολογία σας επηρεάζεται αρνητικά. Δεν μπορείτε να δείτε με καθαρή ματιά. Πρόκειται να παραιτηθείτε από κάθε προσπάθεια ή να οδηγηθείτε στην απάθεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Όλα γύρω σας φαίνονται ασταθή και θα δυσκολευτείτε να δείτε καθαρά, τι συμβαίνει. Ο ψυχισμός, και το πνευματικό κομμάτι του χαρακτήρα σας, ίσως επηρεαστούν αρνητικά. Προσέξτε.

 

ΛΕΩΝ (Η Ισχύς)

 

Ακολουθήστε τις αρχές σας χωρίς συμβιβασμούς ή αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεστε. Έτσι, οι προσδοκώμενες επιτυχίες θα επιτευχθούν με τον καλύτερο και εποικοδομητικότερο τρόπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Το Άρμα)

 

Δυσκολεύεστε να προχωρήσετε μπροστά, και συγχύζεστε από τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Είναι πολύ πιθανό η συναισθηματική σας αντίδραση να είναι η τροπή και άτακτη φυγή.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Κρίση)

 

Η κάρτα αυτή, εκφράζει αναγέννηση, επανασύνδεση, ανάσταση. Υποδεικνύει επίσης, την απόφασή σας να επαναπροσδιορίσετε το παρελθόν σας, μέσω μιας επανασύνδεσης με αυτό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Το Άστρο)

 

Συμβαίνουν αλλαγές τέτοιας εμβέλειας, στο περιβάλλον σας, που υπόσχονται ένα φωτεινό μέλλον, ή υποδεικνύουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε σε αυτό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κόσμος)

 

Θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τις σχέσεις σας εκεί που θέλετε. Θα θέσετε ένα νέο πλαίσιο με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά αλλά και θα βρεθείτε με ανθρώπους που είχατε καιρό να δείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Μάγος)

 

Αποζητήστε κάθε τι καινούριο. Πάρτε πρωτοβουλίες για νέα σχέδια μέσα από τις καινούριες σχέσεις. Η θετική σας διάθεση θα σας βοηθήσει με οτιδήποτε κι αν καταπιαστείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Έρχεται μια αλλαγή σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής σας. Αν δεν έρθει από μόνη της, θα πρέπει να δημιουργήσετε εσείς τις συνθήκες. Χρειάζεται κόπος για ένα νέο ξεκίνημα, πάνω απ’ όλα όμως, πρέπει να αφήσετε ό,τι κάνετε

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Εγκράτεια)

 

Θα μπορείτε να διαβλέπετε τις καταστάσεις γύρω σας, και να παίρνετε τις κατάλληλες αποφάσεις με ψυχραιμία. Θα ανταποκριθείτε με συνέπεια μέχρι το τέλος, σε όποια διαδικασία κι αν σας ανατεθεί.