Ταρώ για σήμερα Σάββατο 8/04

ΚΡΙΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Ένα αναπάντεχο γεγονός θα σας εκτροχιάσει και όχι με ευχάριστο τρόπο. Προσέξτε γιατί είστε ευάλωτοι σε κάθε είδους κολακεία. Αισθάνεστε στρεσαρισμένοι γιατί τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχετε σχεδιάσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Η αρχή μιας σχέσης. Ο ερχομός της χαράς στη ζωή σας, σηματοδοτείται από αυτή την κάρτα. Είναι καλή στιγμή να εκδηλώσετε τον έρωτά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Κόσμος)

 

Οι σχέσεις και τα συναισθήματά σας, θα βρεθούν σε αδιέξοδο. Νιώθετε και είστε σε μια χλιαρή κατάσταση. Και το να τη διατηρήσετε, σας αποσπά την προσοχή. Προσοχή γιατί θα απογοητευθείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Μάγος)

 

Αισθάνεστε ότι σας λείπει η αυτοπεποίθηση για να κατευθυνθείτε προς τους στόχους σας. Θα δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε σε κάποιες αλλαγές που θα συμβούν, ίσως γιατί κρατάτε μια πολύ παθητική στάση.

 

ΛΕΩΝ (Το Άρμα)

 

Είναι πολύ σημαντικό να ζείτε τα συναισθήματα της στιγμής αλλά προσέξτε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα του τελικού σας στόχου. Αλλιώς ρισκάρετε η νίκη σας να καταλήξει μια εφήμερη χαρά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Θα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν στις σχέσεις με τους άλλους. Θα εξαφανιστούν εμπόδια και θα νιώσετε ανακούφιση. Θα ικανοποιηθείτε από αλλαγές που θα συμβούν και η αυτοεκτίμησή σας θα ανέβει.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Αδυνατείτε να νιώσετε αγάπη, αλλά καταλήγετε να προσκολλάστε. Στον ερωτικό τομέα, θέματα όπως χωρισμοί, διαζύγια και διαμάχες εμφανίζονται και σας δημιουργούν μπελάδες και στεναχώρια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Κρίση)

 

Μπορείτε να αναμένετε επανασύνδεση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και μάλιστα να υπάρξει γάμος από αυτή την ένωση. Η κάρτα εκφράζει αλλαγές και εξελίξεις στη ζωή και την καθημερινότητά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Είναι σημαντικό να φέρεστε με ψυχραιμία συνειδητοποιώντας την αφθονία που σας περιβάλλει. Θα συνδεθείτε σαρκικά και συναισθηματικά με το πρόσωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Ισχύς)

 

Οι αυταπάτες και η υπερβολική αυτοπεποίθηση κάνουν τα πάντα, πολύπλοκα. Σας εγκαταλείπουν σταδιακά οι δυνάμεις σας και οδηγείστε σε αποτυχία. Φτάνοντας δε, στα όριά σας, χάνετε την πίστη στον εαυτό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Θα αποχωριστείτε σχέσεις και πράγματα που αγαπάτε. Τα συναισθήματά σας διογκώνονται, γίνεστε εγωκεντρικοί από ζήλια και φορτικοί στους άλλους. Καθώς δυσκολεύεστε δε, να δείτε ξεκάθαρα το μέλλον, κατακλύζεστε από ανασφάλειες.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Δυσκολεύεστε να προχωρήσετε με ό,τι έχετε χτίσει μέχρι σήμερα. Φοβάστε ότι θα καταρρεύσουν όλα όσα βρίσκονται σε αδιέξοδο. Περνάτε μια δοκιμασία, που θα σας φέρει σε αδιέξοδο.