Ταρώ για σήμερα Σάββατο 8/07

ΚΡΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Η τάση σας να συμπεριφέρεστε με ένα πνεύμα ισότητας στους ανθρώπους γύρω σας, σας ανεβάζει στα μάτια τους. Σύντομα θα έχετε τον τίτλο ενός καταξιωμένου ηγέτη, που ξέρει τι θέλει και τι κάνει.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Το Άρμα)

Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι, είτε για διασκέδαση είτε για δουλειά, σήμερα είναι η καταλληλότερη μέρα. Αν πάλι δεν δύνασθε, δεν πειράζει. Το ταξίδι της ζωής ίσως είναι πιο ενδιαφέρον

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Κρεμασμένος)

 

Για να επιτύχετε τους επαγγελματικούς και όχι μόνο, στόχους, ίσως πρέπει να θυσιάσετε κάτι από έναν τομέα της ζωής και της καθημερινότητάς σας. Μην διστάσετε να αφήσετε πίσω κάτι, για κάτι καλύτερο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(Ο Αρχιερέας)

 

Στον αγώνα σας για την επίτευξη των στόχων σας, θα βρείτε ένα πρόσωπο που αγωνιά μαζί σας, και έχει τον τρόπο να σας χαρίζει ηρεμία στο πνεύμα, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι εντάσεις που σας μπερδεύουν.

 

ΛΕΩΝ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Μια γυναικεία φιγούρα στέκει δίπλα σας και μοιράζεται τις αγωνίες και τους φόβους σας. Ένα γυναικείο πρόσωπο που για σας έχει μεγάλο κύρος σας υποστηρίζει σε ό,τι κάνετε. Ανταποδώστε την καλοσύνη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Σελήνη)

 

Τα συναισθήματά σας είναι μπερδεμένα. Δεν ξέρετε πού πατάτε και πού βρίσκεστε. Πολύ περισσότερο αγνοείτε προς τα πού κατευθύνεστε. Χρειάζεται ηρεμία και καθαρή κρίση. Οι λύσεις θα δοθούν σύντομα.

 

ΖΥΓΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Παρ’ όλο που ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα, εσείς προβληματίζεστε από διλήμματα. Νιώθετε διχασμένοι και ο χρόνος σας πιέζει να πάρετε μια απόφαση. Μην φοβάστε να ρισκάρετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Η μοίρα, θα σταθεί θετική στο πλάι σας, αν κι εσείς με τις κινήσεις σας τη βοηθήσετε. Δείτε θετικά τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας και μην αφήνετε την απογοήτευση να σας καταβάλει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τρελός)

 

Η στάση ζωής που κρατάτε ως τώρα, είχε καλό αποτέλεσμα. Σήμερα, είναι μέρα απολογισμού. Δείτε τα λάθη και διορθώστε ό,τι διορθώνεται. Μην διστάσετε να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Είναι προφανές ότι η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι λάθος. Σήμερα καλείστε να πληρώσετε τα πεπραγμένα σας. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα αν δεν έχετε αδικήσει κανέναν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Νιώθετε δυνατοί και ήρεμοι. Το σύμπαν είναι πολύ ευνοϊκό με σας και αυτό γιατί έχετε αποκτήσει σύνδεση μαζί του. Μέσα σας επικρατεί γαλήνη. Είστε σίγουροι για ό,τι κάνετε και ό,τι λέτε. Δικαίωση!

 

ΙΧΘΥΕΣ (Το Άστρο)

 

Αποφασίζετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μέσα σας. Ανακαλύπτετε αλήθειες για τον εαυτό σας και τους άλλους, που σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Οι συνθήκες ευνοούν τα σχέδιά σας.