Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 1/11

ΚΡΙΟΣ (Η Ισχύς)

 

Οι δυνατότητές σας είναι μεγάλες, το ίδιο και οι δυνάμεις σας. Η δύναμη της θέλησής σας, επίσης, θα σας επιτρέψει να φέρετε εις πέρας και τις πιο δύσκολες αποστολές. Μην αφήνετε τα γεγονότα να σας επηρεάζουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Το Άστρο)

 

Ξεκαθαρίζετε το τοπίο γύρω σας, προβαίνοντας σε εξηγήσεις και «πληρωμές λογαριασμών» με το περιβάλλον σας. Απτόητοι, αγέρωχοι, με την ηρεμία που προσφέρει η καθαρή καρδιά, προχωράτε χωρίς να έχετε ανάγκη κανέναν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Κρεμασμένος)

 

Αισθάνεστε ότι χρειάζεται να θυσιάσετε κάτι για να γίνει κάτι άλλο. Νιώθετε αβοήθητοι μπροστά στα γεγονότα και αυτό σας επηρεάζει αρνητικά. Δεν πρέπει όμως. Αντί να βλέπετε θυσία, δείτε το σαν μια στρατηγική οπισθοχώρηση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Ο τρόπος που προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας, μπορεί να είναι σωστό για σας, αλλά φαίνεται λίγο τρομακτικό στους ανθρώπους γύρω σας. θα πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους και να δείξετε περισσότερο πνεύμα συνεργασίας.

 

ΛΕΩΝ (Ο Ερημίτης)

 

Είναι ώρα να αποτραβηχτείτε και να συλλογιστείτε τα πεπραγμένα σας. Κάποιες δράσεις σας δεν ήταν οι σωστές και πρέπει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Απέχετε από διασκεδάσεις και παρέες. Η μοναξιά θα λειτουργήσει εποικοδομητικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Ηρεμία στο πνεύμα και ειρήνη στην καρδιά, είναι τα όπλα σας ενάντια στην σκληρή καθημερινότητα. Η ψυχραιμία που θα δείξετε θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε ό,τι κι αν κάνετε.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Τρελός)

 

Ζείτε για τη στιγμή, και τα συμπεράσματά σας βασίζονται σε υποκειμενικές κρίσεις. Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει σωστά υπό αυτές τις συνθήκες. Να αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για οτιδήποτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

Είστε γεννημένοι για δημόσιες σχέσεις. Κατέχετε πολύ καλά το διαδραστικό παιχνίδι μεταξύ των ανθρώπων και πετυχαίνετε τόσο στον τομέα του ανταγωνισμού, όσο και της διπλωματίας. Επικοινωνιακή δεινότητα, φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Κρίση)

 

Ένα νέο ξεκίνημα συντελείται για σας σήμερα, ανοίγοντας νέους, διαφορετικούς ορίζοντες, δίνοντας νέες ελπίδες, και οδηγώντας σας στο μέλλον που έχετε ονειρευτεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Εγκράτεια)

 

Απαγορεύεται το ρίσκο σε οποιονδήποτε τομέα. Η ψυχραιμία, η αυτοσυγκράτηση, και η συντηρητικότητα θα φέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από την ενεργητική δράση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άρμα)

 

Οι υποθέσεις σας που είναι εν εξελίξει, προχωράνε κατά το επιθυμητό. Ένα ταξίδι, είτε διανοητικό είτε πραγματικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία των σχεδίων σας, που έχουν αρχίσει να δείχνουν τη θετική τους κατάληξη.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Μπορεί ο έρωτας να σας χτύπησε την πόρτα, ωστόσο σας έχει προβληματίσει με το πόσα όμορφα πράγματα υπόσχεται. Ίσως γιατί βρίσκεστε σε δίλημμα, ίσως γιατί δεν είστε έτοιμοι να ρισκάρετε.