Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 13/09

ΚΡΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Μπορεί να δυσκολευτείτε στον ερωτικό τομέα, προτιμώντας να μην εκφράζετε τα αισθήματα και τις επιθυμίες σας, κυρίως γιατί δεν είστε σίγουροι ότι το έτερον ήμισυ το επιθυμεί. Ωστόσο, οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη στα επαγγελματικά και οικονομικά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Οι επιθυμίες σας θα γίνουν πραγματικότητα σε όλο τους το φάσμα. Ανάλογα με την περίπτωση βέβαια, κάποια θέματα για να ολοκληρωθούν, μπορεί να αποτρέψουν κάποια άλλα από το να φτάσουν στο τέλος. Παρ’ όλα αυτά, οι εξελίξεις πηγαίνουν όπως θέλετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Εγκράτεια)

 

Μετριοφροσύνη και ασφαλείς κινήσεις. Συντηρητικότητα και ταπεινοφροσύνη, προσεκτικά βήματα, είναι οι απαραίτητες ενέργειες αν θέλετε να φτάσετε στην ολοκλήρωση, και να μείνετε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Όχι βιασύνες, όχι άγχη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Τρελός)

 

Μην προσκολλάσθε στην ασφάλεια της καθημερινότητας. Αναζητήσετε διεξόδους και αλλαγές. Μην μένετε στάσιμοι και μην φοβάστε να ρισκάρετε γι αυτά που θέλετε. Αφού έτσι κι αλλιώς το νιώθετε, ότι χωρίς αλλαγές κάποιος ανώτερος σκοπός ζωής σας διαφεύγει.

 

ΛΕΩΝ (Ο Ερημίτης)

 

Βλέποντας με ψυχραιμία ένα ζήτημα, θα βγάλετε διαφορετικά συμπεράσματα απ’ ό,τι συνηθίζατε. Είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσετε επαγγελματικά σχέδια, αλλά και προσωπικές σχέσεις. Μέσω του διαλογισμού, θα εξελίξετε τη διαίσθησή σας και οι απαντήσεις θα είναι για σας παιχνιδάκι

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστε. Η συνείδησή σας μετατοπίζεται ένα βήμα πιο πάνω σε ανθρώπινο επίπεδο. Πράγματα που θαυμάζατε στο παρελθόν, τώρα σας φαίνονται ανούσια. Δέχεστε προτάσεις που θα σας κάνουν να νιώθετε ευγνώμονες για τη ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Θα εμφανιστούν ευκαιρίες, αλλά θα σας λείπει η αυτοπεποίθηση και η ενεργητικότητα για να πράξετε σωστά. Αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις μονομερώς, όπως σας συμφέρει, οπότε η κρίση σας, δεν μπορεί να είναι αντικειμενική. Σχέδια ματαιώνονται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Η κάρτα δεν είναι ό,τι καλύτερο στην παρούσα φάση, αλλά μπορεί να σας υποδείξει την κατεύθυνση για να βγείτε από τα αδιέξοδα στα οποία έχετε παγιδευτεί. Θα θέσετε μια νέα αρχή στον εαυτό σας και θα σταματήστε να προσπαθείτε εκεί που δεν υπάρχουν καν, προοπτικές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Κρίση)

 

Αν συνεχίσετε να επιμένετε με ανθρώπους με τους οποίους η όποια σχέση σας έχει οριστικά τελειώσει, θα δεχθείτε ένα χτύπημα της μοίρας, που θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει ελπίδα επιστροφής και τότε, ίσως «ξυπνήσετε».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Πολλές οι δυσκολίες, πολλές οι δοκιμασίες, πολλές και οι εκρήξεις σας. Τα πράγματα οδηγούνται σε αδιέξοδο καθώς συνειδητοποιείτε ότι οι επιλογές σας είναι λιγοστές, έως ανύπαρκτες. Έρχονται χωρισμοί από σχέσεις και τέλος εργασιακών σχέσεων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Δεν είναι ξεκάθαρα τα «θέλω» σας, και δεν ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε. Πανικοβάλλεστε, κάνετε αψυχολόγητες ενέργειες. Θα τιμωρηθείτε για την αναποφασιστικότητά σας. Τα αισθήματά σας δεν τα εκφράζετε και ίσως βιώσετε χωρισμό.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Νιώθετε έντονο στρες από καταστάσεις που πηγαίνουν στραβά και όλα κατευθύνονται εκεί ακριβώς, που δεν θέλετε. Απαισιοδοξείτε από χαμένες ευκαιρίες. Όλα αυτά θα σας φέρουν να αναμειγνύεστε σε διαμάχες ή ακόμα και ατυχήματα.