Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 15/11

ΚΡΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Αν ακολουθήσετε κατά γράμμα τις προσταγές του συμπαντικού νόμου, και βάλετε πειθαρχία στη ζωή και την καθημερινότητά σας, θα απολαύσετε την επίτευξη όλων των στόχων σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Με πίστη και υπομονή, τα σχέδιά σας θα υλοποιηθούν γρηγορότερα απ’ όσο περιμένατε. Θα πρέπει όμως και σεις, να μείνετε λίγο πίσω, εμπιστευόμενοι το χρόνο που ξέρει τη δουλειά του καλύτερα από εσάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τρελός)

 

Έχετε πίστη στο μέλλον και τις δυνάμεις σας, που το χτίζουν σιγά-σιγά. Η ευγένειά σας, η ευσπλαχνία σας προς τους άλλους, θα φέρει κοντά σας ανθρώπους, που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Σταθερότητα και σιγουριά, δύναμη θέλησης, τάξη και ασφάλεια, είναι τα όπλα σας ενάντια στα ξαφνικά γεγονότα, που σε άλλες περιπτώσεις θα σας άφηναν άφωνους.

 

ΛΕΩΝ (Η Εγκράτεια)

 

Οι παρεμβάσεις σας στα γεγονότα, είναι σοφές και καίριες. Δείχνετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και κρατάτε απόσταση ασφαλείας από τα γεγονότα. Ήρεμη η παρουσία σας παντού, φέρνει ισορροπία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Το καθήκον είναι το πρωτεύον για σας, καθώς σας υπαγορεύει η συνείδησή σας. Εμπνευσμένοι, με καλή θέληση και γενναιοδωρία, θα συνδράμετε όποιον σας το ζητήσει.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Κρίση)

 

Απρόσμενα, μια κατάσταση που πιστεύατε ότι θα καταλήξει άσχημα, τελειώνει θετικά. Ένα καταλυτικό γεγονός θα παίξει ρόλο σ’ αυτό και θα σας απελευθερώσει από έγνοιες και άγχη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Σελήνη)

 

Τα πράγματα δεν είναι αυτό που φαίνονται γι αυτό χρειάζεται προσοχή. Ένας βαθιά ριζωμένος ψυχολογικός φόβος σας εμποδίζει από τα δράσετε καίρια και να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ερευνήστε το!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άρμα)

 

Έχετε τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων σας και δεν τα αφήνετε να παρεμβαίνουν στη λογική σας. Αυτό, θα συμβάλλει θετικά, στην επίτευξη των στόχων σας. Ένα ταξίδι που σχεδιάζατε καιρό, ήρθε η ώρα να το κάνετε

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Κάνετε το καθήκον σας με αυτοθυσία και ανιδιοτέλεια. Είστε γενναιόδωροι ως προς αυτά που δίνετε προς τους άλλους, ωστόσο η κατάσταση αυτή τη στιγμή επιβάλλει, «ακινησία».

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άστρο)

 

Πιστεύετε στο μέλλον και θέλετε να εξελιχθούν ευνοϊκά τα πράγματα. Θα πρέπει να επιδείξετε ειλικρίνεια ως προς τις προθέσεις σας, δεκτικότητα σε συνετές επιρροές αλλά και εμπιστοσύνη στο πεπρωμένο σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Μάγος)

 

Ακόμα κι αν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να επιτευχθούν οι στόχοι σας, εσείς έχετε τη γνώση, την πείρα και τη δύναμη να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες. Διπλωματία, ευγλωττία, γρήγορο μυαλό και επιχειρηματικό δαιμόνιο