Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 17/05

ΚΡΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Θετικό πνεύμα και εκτελεστική δύναμη, θα δημιουργήσουν τις ελεγχόμενες συνθήκες που επιθυμείτε, σχετικά με τις εξελίξεις που περιμένετε. Ένα πρόσωπο κύρους, αποτελεί ισχυρό σας προστάτη, ώστε να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας και επιτύχετε τους στόχους σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Τρελός)

 

Μπορεί να δυσκολευθείτε να σκεφτείτε ψύχραιμα και μια τάση απαισιοδοξίας θα σας παρασύρει σε δυσάρεστες κατευθύνσεις, ώστε να επηρεαστεί αρνητικά η αυτοπεποίθησή σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να πτοηθείτε. Η ανάγκη σας να ξεκολλήσετε από την ρουτίνα, θα σας κάνει να αναζητήσετε αλλαγές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Μπορεί να επηρεαστεί η κρίση σας και να γίνετε υπερβολικά συναισθηματικοί σήμερα. Δεν θα πρέπει να χάσετε όμως τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Φερθείτε με απόλυτη ειλικρίνεια και σύμφωνα με τις προσταγές της καρδιάς σας και όλα θα πάνε καλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Μια προσωρινή παύση στις εξελίξεις δεν θα πρέπει να σας φοβίσει και κυρίως δεν θα πρέπει να σας αποσυντονίσει από το πρόγραμμά σας. Μια γνωριμία με ένα σπουδαίο πρόσωπο θα δώσει νέα πνοή στις σχέσεις αλλά και θα προωθήσει τα σχέδιά σας.

 

ΛΕΩΝ (Η Εγκράτεια)

 

Με ήρεμο και ισορροπημένο τρόπο, θα εμπλακείτε, εκεί που πρέπει τη στιγμή που πρέπει για να δώσετε λύση σε κάποιο πρόβλημα. Απλόχερα, με γενναιοδωρία, προσφέρετε τη βοήθειά σας σ’ αυτούς που την έχουν ανάγκη. Οι πρωτοβουλίες σας θα δώσουν διέξοδο στα αδιέξοδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Μια νοσηρή κατάσταση λαβαίνει τέλος. Απελευθερώνεστε επιτέλους από μια επιβεβλημένη κατάσταση, ή από τη φυλακή των απόψεών σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από την απότομη και ριζική μεταστροφή σας, και σεις οι ίδιοι, αλλά είναι απαραίτητο αν θέλετε να κάνετε μια καινούρια αρχή.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Η επιτυχία που βιώνετε, δεν είναι αποτέλεσμα της τύχης. Είναι η ανταπόδοση του σύμπαντος στις δικές σας προσπάθειες. Βρίσκεστε ενώπιον μιας πραγματικότητας, και όχι, δεν ονειρεύεστε. Μήπως πρέπει να παραδεχθείτε, ότι τελικά, μάθατε να αποδέχεστε τα γυρίσματα της μοίρας;

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Θα σας βγει σε καλό να παγώσετε τις ασχολίες σας για λίγο και να αποφασίσετε να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Η ζήλια, τα έντονα πάθη και οι προσκολλήσεις, δεν θα σας βγουν σε καλό γι αυτό εγκαταλείψτε τα. Πριν απογοητευτείτε κάντε αλλαγές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αν ζυγίσετε σωστά τις καταστάσεις και βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα, προσαρμοστείτε στις ανάγκες της στιγμής και κρατήσετε μετριοπαθείς απόψεις. Η σταθερότητα, ο ρυθμός η τάξη και η ισορροπία, αποκαθίστανται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Ερημίτης)

 

Ήρθε η ώρα, να μείνετε πίσω. Να στοχαστείτε επάνω στα προβλήματά σας, και με σοβαρότητα να διακρίνετε ποια έχουν προτεραιότητα και ποια όχι. Αναζητήστε την εσωτερική σας αλήθεια και μην φοβηθείτε να μείνετε για λίγο μόνοι, προκειμένου να συμπεράνετε σωστά και απερίσπαστα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Η κατάσταση απαιτεί μετριοπάθεια, γαλήνη στο σώμα και ηρεμία στο πνεύμα. Έχετε την προστασία του σύμπαντος, αρκεί και σεις να δείξετε αφοσίωση στους νόμους και τις προσταγές του. Υιοθετείστε μια στάση αναμονής, προκειμένου να διευκολύνετε τις εξελίξεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Κρίση)

 

Να δείξετε εμπιστοσύνη στα όνειρά σας, καθώς η διαισθητική σας ικανότητα είναι στο φόρτε της. Ένα γεγονός θα λειτουργήσει ως καταλύτης, αλλά και ως «από μηχανής θεός», για να λυθεί ένα πρόβλημα. Επιτέλους, αναδύεται η πραγματική σας φύση.