Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 19/04

ΚΡΙΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Η κάρτα αυτή εκφράζει ότι η σταθερότητα και ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά στα μάτια σας. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι η επιτυχία είναι δεδομένη και χρειάζονται περαιτέρω βήματα, χωρίς έπαρση.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Μάγος)

 

Δεν κάνετε τα αναγκαία βήματα για να γίνουν οι δουλειές σας όπως πρέπει. Είστε καχύποπτοι, σκέφτεστε πονηρά και είστε ασταθείς στις αντιλήψεις και στις απόψεις σας. Έτσι όμως, τίποτα δεν πρόκειται να εξελιχθεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Κρεμασμένος)

 

Θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα γύρω σας, αλλά δεν ξέρετε πώς. Νιώθετε ανίκανοι και αναγκάζεστε να στηριχθείτε σε άτομα που δεν εμπιστεύεστε καθόλου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Ο έρωτας σας έχει χτυπήσει την πόρτα, δυσκολεύεστε όμως να πάρετε μια απόφαση, ίσως γιατί θα χρειαστεί να πάρετε ένα μεγάλο ρίσκο, του οποίου το τίμημα, δεν είστε σε θέση να ξέρετε αν θέλετε να το πληρώσετε.

 

ΛΕΩΝ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Ένα αναπάντεχο γεγονός, θα σας εκτροχιάσει με πού αρνητικές συνέπειες. Θα εμπλακείτε σε κάποιο ατύχημα, ή σε μια διαμάχη και δεν θα το ξεπεράσετε εύκολα. Γι αυτό προσέξτε καλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Η αποτυχία που αισθάνεστε ότι σας συμβαίνει μπορεί να σας ωθήσει να καταβάλετε προσπάθεια για να βγείτε από το αδιέξοδο που βρίσκεστε. Θα ήταν σοφό απ’ τη μεριά σας, να παραιτηθείτε απ’ ό,τι κάνετε και να ξεκινήσετε εκ νέου.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις όπως σας βολεύει, και μάλιστα διαστρεβλώνετε τα γεγονότα. Και καθώς έχετε την απαίτηση να αποδεχτούν και οι άλλοι το ίδιο, θα έρθετε σε ρήξη μαζί τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Δυσκολεύεστε στον ερωτικό τομέα, καθώς προτιμάτε να μην εκφράζετε τις επιθυμίες σας στο σύντροφό σας, αφού δεν είστε σίγουροι ότι εκείνος το επιθυμεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τρελός)

 

Ξεκινά τώρα μια καινούρια περίοδος για σας, με ασυνήθιστες αλλά θετικές αλλαγές. Μην προσκολλάσθε στην ασφάλεια της καθημερινότητας. Αναζητήστε καινούριες διεξόδους και δεν θα χάσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Επικεντρώνεστε στα συναισθήματα που σας απασχολούν και αδυνατείτε να δείτε τι συμβαίνει γύρω σας. Αργοπορείτε δε, χαρακτηριστικά να αντιδράσετε στις αλλαγές και αυτό θα φέρει προβλήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άστρο)

 

Χάνετε τη σιγουριά σας, νιώθετε ανασφαλείς, γίνεστε σκεπτικοί, αρνητικοί και απαισιόδοξοι. Γιατί; Η κατάσταση είναι με το μέρος σας. Όλα πηγαίνουν καλά. Γατί ανησυχείτε τζάμπα;

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Διάβολος)

 

Φόβοι και ανασφάλειες δεν σας αφήνουν να χαρείτε το παρόν. Ανησυχείτε για το μέλλον, αλλά δεν φροντίζετε να απαλλαγείτε από κακές σκέψεις, στο παρόν. Έτσι, τα σχέδια και τα πλάνα σας δεν είναι υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις και μπορεί να «πατώσουν».