Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 20/9

ΚΡΙΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Οι λύσεις στα προβλήματά σας, έρχονται διαισθητικά. Μέσα από διεξοδική μελέτη, με αγάπη και τρυφερότητα, αποστασιοποιημένοι από προβλήματα και καθημερινότητα, θα φέρετε ξανά την αισιοδοξία, την ελπίδα και την ομορφιά στη ζωή και την καθημερινότητά σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Μάγος)

 

Η διπλωματία, η εξυπνάδα, η πείρα και ο καλοί σας τρόποι, θα φέρουν τη χαρά στη ζωή σας. Υποθέσεις που σας δυσκόλεψαν, λύνονται και ένας καινούριος έρωτας σας χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας. Ανοίξτε τη διάπλατα κα μην φοβάστε το ρίσκο.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Εγκράτεια)

 

Μέσω της ψυχραιμίας και των σωστών αποφάσεων θα διατηρήσετε την παρούσα κατάσταση, στα επαγγελματικά, στα αισθηματικά αλλά και στην κοινωνική σας ζωή. Η προσαρμοστικότητα που θα επιδείξετε θα σας οδηγήσει στη λήψη, των πιο σωστών αποφάσεων. Εύνοια στα οικονομικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Ξεκινά μια αισθηματική σχέση που θα φέρει χαρά και αισιοδοξία στη ζωή σας. Δείξτε ειλικρίνεια και καλές προθέσεις και οι άλλοι θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτά που στοχεύετε. Είναι πολύ καλή στιγμή να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΛΕΩΝ (Η Σελήνη)

 

 

Να αποφύγετε σήμερα να βγάλετε συμπεράσματα για οτιδήποτε, γιατί η αντίληψή σας δεν βασίζεται σε καθαρή και ορθή κρίση. Άλλα συμβαίνουν και άλλα καταλαβαίνετε εσείς. Άλλα σας λένε κι άλλα φαντάζεστε και συμπεραίνετε. Σύγχυση και εσωστρέφεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Για να επιτύχετε τους επαγγελματικούς και όχι μόνο, στόχους, ίσως πρέπει να θυσιάσετε κάτι από έναν τομέα της ζωής και της καθημερινότητάς σας. Μην διστάσετε να αφήσετε πίσω κάτι, για κάτι καλύτερο έχοντας σιγουρέψει την επιτυχία στο μυαλό και στα σχέδιά σας

 

ΖΥΓΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Αν είστε γυναίκα, η στάση σας απέναντι στο σύντροφό σας θα καθορίσει την εξέλιξη της σχέσης. Αποφύγετε την αλαζονική συμπεριφορά. Αν είστε άντρας, μια γυναίκα κύρους θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά και στις εξελίξεις των σχεδίων σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Ηρεμία στο πνεύμα, αγάπη στην καρδιά. Αυτά είναι τα κλειδιά της επιτυχίας που αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα της ζωής σας. Ένας άντρας με πνευματικά χαρίσματα, δίνει έμπνευση στις κινήσεις σας και βοηθά το δρόμο σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Ισχύς)

 

Επικρατεί η αλήθεια απέναντι στο ψέμα που εισπράττετε καθημερινά από το περιβάλλον που κινείστε. Μέσα σας έχετε ξεκάθαρα τα θέλω και τα πιστεύω σας και δεν μετακινείστε στο ελάχιστο από αυτά. Μπορεί να φαίνεστε μονοκόμματοι στους άλλους, αλλά διατηρείτε την ακεραιότητά σας

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Το Άρμα)

 

Έχετε αποφασίσει εδώ και καιρό να ταξιδέψετε, είτε για αναψυχή είτε για επιμόρφωση. Ίσως και να μετοικήσετε σε άλλη χώρα. Οι προοπτικές είναι εξαιρετικές και η νίκη είναι δική σας εκατό τοις εκατό. Η κάρτα υπονοεί και επιστροφή στα πάτρια επίσης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άστρο)

 

Ξεκαθαρίσματα σε όλα τα επίπεδα θα φέρουν ελπίδα εκεί που νομίζατε ότι τίποτα δεν πήγαινε καλά. Πλησιάστε με αγάπη τον άνθρωπο που αγαπάτε και εκφράστε του με ειλικρίνεια τα αισθήματά σας. Οι φιλικές σχέσεις εξελίσσονται σε μεγάλους έρωτες.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Ερημίτης)

 

Έχετε μπει στο παιχνίδι της αναζήτησης της αλήθειας, και είναι σίγουρο ότι θα την βρείτε, αν ψάχνετε στη σωστή κατεύθυνση, δηλαδή εντός σας. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε είναι από τις χρόνια παγιωμένες αντιλήψεις, τις οποίες αργά ή γρήγορα θα εγκαταλείψετε.