Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 26/04

ΚΡΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις όπως σας συμφέρει, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, ώστε να ταιριάζει στη δική σας. Ως εκ τούτου, οι άλλοι, σας αντιμετωπίζουν με καχυποψία και αντιστέκονται στις προσπάθειές σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Έρχεται το τέλος στα προβλήματα που σας απασχολούν. Οι εξελίξεις του μέλλοντος θα είναι καλύτερες από αυτές του παρελθόντος. Αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, εκμεταλλευόμενοι τα θετικά τους στοιχεία και αυτό σας οδηγεί στην επιτυχία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Το Άρμα)

 

Καταπολεμήστε τις διαισθητικές τάσεις φυγής σας. Όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα οφείλετε στον εαυτό σας και σ’ αυτούς που σας βοηθούν, να είστε εκεί και να κάνετε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας για να διεκπεραιωθούν οι υποθέσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Όλα γύρω σας, φαίνονται ασταθή και δυσκολεύεστε να δείτε καθαρά τι ακριβώς συμβαίνει. Αναζητήστε τη λύση στην κακή σας ψυχολογία, η οποία βιώνει πρωτοφανή σκαμπανεβάσματα. Μην εστιάζετε στο παρελθόν για τις μελλοντικές σας αποφάσεις.

 

ΛΕΩΝ (Ο Κρεμασμένος)

 

Σήμερα θα κάνετε επίδειξη αλτρουισμού εξυπηρετώντας τους συνανθρώπους σας. Οι κόποι σας ανταμείβονται καθώς το σύμπαν αναγνωρίζει τις ειλικρινείς πράξεις αγάπης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Μάγος)

 

Αν νιώθετε ότι σας λείπει η αυτοπεποίθηση για να κατευθυνθείτε στους στόχους σας, τότε θα πρέπει να κάνετε κάτι. Θα διαπιστώσετε άμεσα, ότι σας λείπει η δεκτικότητα και η προσαρμοστικότητα στις αλλαγές. Αυτό ίσως, είναι η αιτία που σας πηγαίνει πίσω.

 

ΖΥΓΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Θα πρέπει να κάνετε κάποιες σημαντικές επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας ή το γάμο. Τελειώνοντας οι αόριστες καταστάσεις και τα ασαφή λόγια, μπαίνετε στη διαδικασία μιας πιο μεγάλης σταθερότητας. Οι σωστές αποφάσεις οδηγούν τη σχέση, στα ύψη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Τα εμπόδια εξαφανίζονται και νιώθετε μεγάλη ανακούφιση. Οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας, σας δίνουν μεγάλη ικανοποίηση, περισσότερο γιατί εσείς οι ίδιοι έχετε παλέψει γι αυτές. Μια νέα γνωριμία, ανοίγει μπροστά σας, σοβαρές προοπτικές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τρελός)

 

Θα απογοητευθείτε από την έλλειψη εσωτερικής δύναμης. Τα γεγονότα σας έχουν κουράσει και βιάζεστε να δείτε «άσπρη μέρα». Ακούστε τη φωνή μέσα σας, που σας λέει, σωστά, να κάνετε υπομονή και να δείξετε εμπιστοσύνη στο Σύμπαν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Η μοίρα, είναι ευαίσθητο και δύσκολο θέμα και δεν εγγυάται την ικανοποίηση των αιτημάτων σας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Το βασικό είναι να δεχθείτε τη μοίρα σας, με σύνεση και σοφία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Η κάρτα αυτή εκφράζει την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, ή την ανάγκη να σταματήσετε οτιδήποτε κάνετε αυτή τη στιγμή, μπροστά στον κίνδυνο της αποτυχίας. Το να συνεχίζετε να προσπαθείτε για κάτι που αποδεδειγμένα δεν «τσουλάει», είναι, το λιγότερο, κουτό εκ μέρους σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ(Το Άστρο)

 

Μπορείτε να αναμένετε θετικές εξελίξεις και νέες ευκαιρίες, ακόμα κι αν οι συνθήκες παραπέμπουν σε εμπόδια και καθυστερήσεις. Ανακτώντας την αυτοεκτίμησή σας προχωράτε ακάθεκτοι προς την επιτυχία.