Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 28/06

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

Δημιουργικές σκέψεις, αυθεντικότητα και ανεξάντλητες προοπτικές είναι τα ατού σας για να φέρετε την επιτυχία κοντά σας, μια ώρα αρχύτερα. Εκμεταλλευθείτε την αφορμή για να δώσετε τέλος σε εγκλωβιστικές καταστάσεις

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Πλούσια τα συναισθήματα που αισθάνεστε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα και μάλιστα σύντομα. Αποφασίστε το. Θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Δικαιοσύνη)

 

Οι προσδοκίες σας, τα όνειρα και τα σχέδιά σας ταυτίζονται με την πραγματικότητα. Αποδεχόμενοι τις αδυναμίες του χαρακτήρα σας, θα εκμεταλλευθείτε τα δεδομένα ώστε να πετύχετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Τρελός)

 

Με αισιοδοξία, η διαίσθησή σας λειτουργεί ως καλός οδηγός για σωστές αποφάσεις. Είναι ανάγκη να ξεκολλήσετε από την πεπατημένη και την ανιαρή καθημερινότητα και να προβείτε σε καινοτομίες.

 

ΛΕΩΝ (Ο Κρεμασμένος)

 

Οι κόποι που κάνατε μέχρι σήμερα θα ανταμειφθούν. Η θέλησή σας να βοηθήσετε τους ανθρώπους θα έχει θετικές συνέπειες, καθώς όλοι θα σπεύσουν να βοηθήσουν εσάς να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Αν πιστέψετε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας και στην κρίση σας, θα βιώσετε μεγαλύτερες χαρές, που έρχονται ως συνέπεια των επιτυχιών. Θα είστε σε θέση να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Θα αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια και καλή διάθεση την κριτική των άλλων και θα αναγνωρίσετε την αλήθεια στα λεγόμενά τους. Ξέρετε να ακούτε και αυτό είναι οδηγός προς την επιτυχία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Σελήνη)

 

Ανασφάλειες και φόβοι προκαλούν έντονα προαισθήματα, ότι κάτι κακό θα συμβεί. Αυτό οδηγεί στο να μην εμπιστεύεστε τους άλλους και να γίνεστε καχύποπτοι σε ό,τι αφορά στις προθέσεις τους απέναντί σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άρμα)

 

Με θάρρος, ίσως και θράσος, πολεμάτε τις δυσκολίες, και σταδιακά, ανακαλύπτετε δύναμη μέσα σας, που δεν πιστεύατε ότι είχατε. Θα αντιμετωπίσετε κάθε κατάσταση και κάθε δυσκολία με θετική στάση ζωής.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Το Άστρο)

 

Ενώ η κατάσταση είναι με το μέρος σας, μπορεί να χάσετε τη σιγουριά σας ή να γίνετε σκεπτικοί και να χάσετε την αισιοδοξία σας. Όμως, στο δρόμο προς την επιτυχία, δεν χωρούν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Σκεφθείτε το!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Η κακή εκτίμηση των καταστάσεων, οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές. Οι λανθασμένες επιλογές οδηγούν σε αποτυχίες, και οι αποτυχίες σε απαισιοδοξία. Με κακή ψυχολογία όμως, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει σωστά

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Εγκράτεια)

 

Η κάρτα αυτή εκφράζει την ανάγκη να διατηρηθεί η παρούσα κατάσταση. Πρέπει να δείξετε μετριοφροσύνη, συντηρητικότητα αλλά και να κάνετε προσεκτικά βήματα, χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις και βιασύνες.