Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 3/1

ΚΡΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

Με ήρεμο και ισορροπημένο τρόπο, θα εμπλακείτε, εκεί που πρέπει τη στιγμή που πρέπει για να δώσετε λύση σε κάποιο πρόβλημα. Απλόχερα, με γενναιοδωρία, προσφέρετε τη βοήθειά σας σ’ αυτούς που την έχουν ανάγκη. Οι πρωτοβουλίες σας θα δώσουν διέξοδο στα αδιέξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Ερημίτης)

Ήρθε η ώρα, να μείνετε πίσω. Να στοχαστείτε επάνω στα προβλήματά σας, και με σοβαρότητα να διακρίνετε ποια έχουν προτεραιότητα και ποια όχι. Αναζητήστε την εσωτερική σας αλήθεια και μην φοβηθείτε να μείνετε για λίγο μόνοι, προκειμένου να συμπεράνετε σωστά και απερίσπαστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΤΑΥΡΟΣ (Το Άρμα)

Ελέγχετε άψογα τα παρορμητικά σας συναισθήματα και η αυτοπειθαρχία σας θα φέρει τη νίκη. Ένα ταξίδι, θα φέρει επιτυχία στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και μια δυναμική σας κίνηση, θα φέρει την επιτυχία στα αισθηματικά σας. Η πρόοδός σας, είναι η πληρωμή του σύμπαντος για τις προσπάθειές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ερημίτης)

Ήρθε η ώρα, να μείνετε πίσω. Να στοχαστείτε επάνω στα προβλήματά σας, και με σοβαρότητα να διακρίνετε ποια έχουν προτεραιότητα και ποια όχι. Αναζητήστε την εσωτερική σας αλήθεια και μην φοβηθείτε να μείνετε για λίγο μόνοι, προκειμένου να συμπεράνετε σωστά και απερίσπαστα.

ΛΕΩΝ (Η Αρχιέρεια)

Η κατάσταση απαιτεί μετριοπάθεια, γαλήνη στο σώμα και ηρεμία στο πνεύμα. Έχετε την προστασία του σύμπαντος, αρκεί και σεις να δείξετε αφοσίωση στους νόμους και τις προσταγές του. Υιοθετείστε μια στάση αναμονής, προκειμένου να διευκολύνετε τις εξελίξεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

Μια νοσηρή κατάσταση λαβαίνει τέλος. Απελευθερώνεστε επιτέλους από μια επιβεβλημένη κατάσταση, ή από τη φυλακή των απόψεών σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από την απότομη και ριζική μεταστροφή σας, και σεις οι ίδιοι, αλλά είναι απαραίτητο αν θέλετε να κάνετε μια καινούρια αρχή.

ΖΥΓΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Θετικό πνεύμα και εκτελεστική δύναμη, θα δημιουργήσουν τις ελεγχόμενες συνθήκες που επιθυμείτε, σχετικά με τις εξελίξεις που περιμένετε. Ένα πρόσωπο κύρους, αποτελεί ισχυρό σας προστάτη, ώστε να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας και επιτύχετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Το Άστρο)

Τα πράγματα εξελίσσονται σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Είστε ειλικρινείς τόσο σ’ αυτά που λέτε όσο και σ’ αυτά που κάνετε. Δείχνετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και στο πεπρωμένο και γι αυτό θα απολαύσετε τα δώρα που σας έρχονται. Ευγένεια, ιδεαλισμός, ομορφιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Σελήνη)

Νιώθετε απογοητευμένοι, αλλά ίσως δεν θα έπρεπε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξεχωρίσετε αν αυτά που συμβαίνουν, είναι ό,τι φαίνεται, ή απλά πρόκειται για δικές σας εμμονές, που έχουν τη ρίζα τους σε βαθιά ριζωμένους ψυχολογικούς φόβους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Αυτοκράτειρα)

Ο νους θα κυριαρχήσει, θα ελέγξει τα συναισθήματα και θα επέλθει σύνεση, κατανόηση των προβλημάτων και η επίλυσή τους. Η ευγένειά σας, η κοινωνικότητά σας αλλά και η λεπτότητα των τρόπων σας, θα φέρει στη ζωή σας πρόσωπα, που θα φέρουν αφθονία και πλούτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Κόσμος)

Επιτυχία, ολοκλήρωση και επίτευξη στόχων σε όλους τους τομείς. Ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί μια ολοκλήρωση να αποτρέψει την ανάπτυξη κάποιων επιθυμιών, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας πτοήσει. Μην τσιγκουνευτείτε λοιπόν, ούτε τον κόπο, ούτε το χρόνο σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Κρεμασμένος)

Η έλλειψη εγωισμού, η αφοσίωσή σας στο καθήκον είναι οι παράγοντες που θα σας οδηγήσουν στο να περιοριστείτε κοινωνικά, προκειμένου να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αποκτήσει μια νέα οπτική των καταστάσεων. Ό,τι σας ανάγκαζε σε ακινησία ως τώρα, τελειώνει.