Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 4/10

ΚΡΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Με θάρρος και ηγετικές ικανότητες θα αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν συμβεί σήμερα. Η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι τα κλειδιά με τα οποία, θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας, όσο δύσκολοι κι αν είναι. Δεν θα αποφύγετε όμως και κάποιους που δεν πιστεύουν σε σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Ισχύς)

 

Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις αρχές σας, χωρίς συμβιβασμούς και αλλαγές στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Έτσι, οι προσδοκώμενες επιτυχίες θα επιτευχθούν. Η ξεκάθαρη έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων σας θα σας φέρει πιο κοντά στη δικαίωση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Έρχεται ένα τέλος στα προβλήματα που σας κρατούσαν εγκλωβισμένους και δεν άφηναν τις σκέψεις σας να ξεκαθαρίσουν. Οι εξελίξεις του μέλλοντος είναι ανώτερες από εκείνες του παρελθόντος. Αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, εκμεταλλευόμενοι τα θετικά τους στοιχεία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άστρο)

 

Οι παράγοντες είναι υποστηρικτικοί προς εσάς, αλλά υπάρχει κάτι που εμποδίζει την ανάπτυξη και τη δράση. Αν δείτε με ψυχραιμία, κάτω από ποιες συνθήκες λειτουργείτε, τότε θα διαπιστώσετε ότι ο εγκλωβισμός, είναι μόνο στο μυαλό σας.

 

ΛΕΩΝ (Η Σελήνη)

 

Με καθαρότητα σκέψεις, αλήθεια στην έκφραση, και με ένα ένστικτο που λειτουργεί θετικά υπέρ σας, θα νιώσετε ότι τώρα, πραγματικά σας ανοίγεται ένας καινούριος κόσμος μπροστά σας. Και καθώς επανέρχεται η ηρεμία, εμφανίζονται ξανά, πράγματα που είχατε εγκαταλείψει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Μάγος)

 

Η θετικότητα και οι δημιουργικές σκέψεις, δημιουργούν ανεξάντλητες προοπτικές, τόσο για καινούρια ξεκινήματα, όσο και να επίτευξη των στόχων. Εκμεταλλευθείτε τις συνθήκες, έτσι ώστε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που πλέον δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Το Άρμα)

 

Απορρίπτετε κάθε συμβιβασμό και βαδίζετε προς την ολοκλήρωση, με καθαρό πνεύμα, θάρρος και φιλοδοξία. Οι εχθροί θαυμάζουν τη δύναμή σας και οι ανταγωνιστές σας σέβονται. Η μάχη, ολοκληρώνεται τώρα, με εσάς να θριαμβεύετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Τρελός)

 

Η παρούσα κατάσταση δεν φαίνεται να σας ικανοποιεί γι αυτό και έχετε μπει στη διαδικασία να αλλάξετε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζείτε και κινείστε. Η ανιαρή καθημερινότητα δεν έχει τίποτα να σας προσφέρει πια. Σήμερα, σηματοδοτείται η έναρξη μις νέας περιόδου για σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ήλιος)

 

Από σήμερα και μετά, θα είστε σε θέση να παίρνετε πρωτοβουλίες, που θα σας βοηθήσουν σε σχέση με τους άλλους. Τα προβλήματά σας λύνονται επιτυχώς και η κατάσταση ηρεμεί. Μαζί της και σεις, που μέχρι σήμερα, η ένταση και τα νεύρα, δεν σας άφηναν να σκεφθείτε καθαρά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Σας διακατέχει μια ματαιοδοξία, που σας εγκλωβίζει και δεν σας αφήνει να δείτε τα πράγματα όπως είναι. Θεωρείτε ότι οι κόποι σας είναι μάταιοι. Πιστεύετε ότι οι δυσκολίες, οι απώλειες, οι ματαιώσει και οι καθυστερήσεις, είναι εμπόδια που δεν ξεπερνιούνται. Είναι έτσι όμως;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Κυνισμός και μία απαισιοδοξία για τη ζωή και την καθημερινότητά σας, φαίνεται ότι σας έχει καταλάβει. Απομονώνεστε από τον κόσμο, ίσως και σε σημείο να γίνεστε αντικοινωνικοί. Νιώθετε απογοήτευση από τους ανθρώπους και ιδίως από τις ερωτικές σχέσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Εγκράτεια)

 

Μην αφήνετε κάποιες αποτυχίες, να σας επηρεάζουν αρνητικά. Τα απρόοπτα γεγονότα θα συμβαίνουν πάντα. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που συμβαίνει κάτι να κλείνεστε στον εαυτό σας αρνούμενοι να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Έρχονται κάποιες οικονομικές ευκαιρίες που θα σας ικανοποιήσουν.