Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 5/04

ΚΡΙΟΣ (Το Άρμα)

 

Η ενεργητική σας προσέγγιση θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να κερδίσετε όπου κι αν βρεθείτε. Η κάρτα εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Η κάρτα αυτή αναφέρεται στον έρωτα στο γάμο και στις επιλογές που θα πρέπει να κάνετε. Θεωρείται καλό σημάδι και σηματοδοτεί το τέλος αόριστων καταστάσεων που μπορεί να μην ήταν βολικές ως τώρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Μάγος)

 

Εκμεταλλευθείτε την αφορμή για να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν πλέον και εστιάστε εκεί που σας κατευθύνει η διαίσθηση και η καρδιά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Θα ξεπεράσετε προβλήματα και περιορισμούς και θα κατακτήσετε την ευτυχία. Επιτυχία, ολοκλήρωση, γάμος. Επίτευξη στόχων και ικανοποίηση επιθυμιών. Μια νέα γνωριμία, σας ενθουσιάζει.

 

ΛΕΩΝ (Το Άστρο)

 

Θα προβείτε σε γενικά ξεκαθαρίσματα μεταξύ φίλων, γνωστών, αγαπημένων και οικογένειας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ελαφρύνετε λίγο το κλίμα γύρω σας, που σας βαραίνει εδώ και καιρό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Κρίση)

 

Οριστικοποιούνται τώρα, καλύτερα, οι στόχοι σας με αποτέλεσμα την καλύτερη αντιμετώπιση των καταστάσεων και των συναισθημάτων σας, σε σχέση με το παρελθόν.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Ισχύς)

 

Διαθέτετε πολύ θετική στάση προς τη ζωή. Η βούλησή σας είναι δυνατή και οι στόχοι σας θα επιτευχθούν μια ώρα αρχύτερα. Απλά, περιορίστε την ορμητικότητά σας, γιατί τρομάζετε τους ανθρώπους γύρω σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Η ψυχική σας ηρεμία και η πίστη στους ανθρώπους, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στη ζωή σας. Σωστή χρήση της διαίσθησής σας, οι γνώσεις, φέρνουν ασφάλεια και ικανοποίηση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Διάβολος)

 

Η κάρτα αυτή συμβολίζει πόθο, ζήλια, λαγνεία και σκοτεινά ή ακατάλληλα συναισθήματα. Εκφράζει μια ασυμβατότητα μεταξύ των αισθημάτων και της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε. Βάλτε τη λογική σας να δουλέψει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Η κάρτα υποδεικνύει ότι πρέπει να δείτε τα πράγματα από μια πλευρά γεμάτη ικανοποίηση, ηρεμία και αγάπη. Μικρές καθημερινές χαρές, σε γεμίζουν ικανοποίηση και με μια αίσθηση ζεστασιάς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Οι κόποι που κάνατε μέχρι σήμερα, θα ανταμειφθούν και η θέλησή σας να βοηθήσετε τους άλλους, θα έχει θετικές συνέπειες. Οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται και θα υπάρξει επιβράβευση.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Δικαιοσύνη, ισορροπία, φήμη, ασφάλεια, σωφροσύνη και σωστή κρίση, είναι τα προσόντα που θα σας φέρουν μια σημαντική επαγγελματική θέση, όπου νέοι ορίζοντες θα ανοιχτούν μπροστά σας και εξαιρετικές προοπτικές.