Ταρώ για σήμερα Τετάρτη 7/2

ΚΡΙΟΣ (Η Κρίση)

Αποφασίζετε να επαναπροσδιορίσετε το παρελθόν σας, είτε μέσω μιας επανασύνδεσης, είτε μέσω μιας συνεργασίας, που από καιρό αναβάλατε. Το σίγουρο είναι ότι θα κληθείτε να πάρετε με μεγάλη απόφαση ζωής σήμερα που θα φέρει μεγάλες και θετικές αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητά σας

ΤΑΥΡΟΣ (Η Εγκράτεια)

Θα είστε σε θέση να διαβλέπετε τις καταστάσεις γύρω σας και να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις με ψυχραιμία και ορθή κρίση. Θα ανταποκριθείτε μέχρι το τέλος, με συνέπεια, σε ό,τι κι αν σας ανατεθεί, τη στιγμή που μια φιλία, εξελίσσεται σε μεγάλο έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Κρεμασμένος)

Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, και γίνεστε πιο δοτικοί. Ό,τι είχε σημασία παλιότερα, τώρα φαίνεται ανούσιο. Η έγνοια για τους άλλους και η αγάπη σας για τον άνθρωπο, υπερισχύουν και φέρνουν στη ζωή σας ένα νέο φως. Γι αυτό και θα απολαύσετε την εκτίμηση των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Διάβολος)

Νιώθετε απογοητευμένοι, δυσκολεύεστε να δείτε το μέλλον και κατακλύζεστε από φόβους και ανασφάλειες. Τα σχέδια που έχετε, μένουν στάσιμα ή πάνε στραβά και παραιτείστε από τις υποχρεώσεις σας. Η πραγματικότητα σας διαφεύγει και χάνετε συχνά την ψυχραιμία σας, λόγω στρες.

ΛΕΩΝ (Ο Μάγος)

Αισθάνεστε ότι σας λείπει η αυτοπεποίθηση για να κατευθυνθείτε προς τους στόχους σας. Θα το βρείτε δύσκολο να προσαρμοστείτε στις αλλαγές, λόγω της παθητικής σας στάσης. Είστε απαθείς, και αργοπορείτε να αντιδράσετε στις αλλαγές του περιβάλλοντος γιατί φοβάστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Ισχύς)

Είναι ανάγκη να μην κρύβεστε απ’ τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά να τα αντιμετωπίζετε με θάρρος. Έτσι, με μεγάλη ευκολία, θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας, όσο μεγαλεπήβολα κι αν είναι. Αν χάσετε την πίστη στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας, θα βρεθείτε συγχυσμένοι και μετέωροι

ΖΥΓΟΣ (Η Σελήνη)

Σας προβληματίζουν ασταθείς καταστάσεις, άβολα συναισθήματα και κακές σχέσεις. Βρίσκετε δυσκολία στο να καθορίσετε τα συναισθήματα που σας διακατέχουν και ο έρωτας φαίνεται να βρίσκεται πολύ μακριά σας, ακόμα κι αν βρίσκεστε μέσα σε μία σχέση. Ξεπεράστε τις ανασφάλειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Σήμερα, ενδείκνυται να επιδιώξετε καταστάσεις που σχετίζονται με διαπραγματεύσεις και συναγωνισμό, όπου θα βρίσκεστε στο κέντρο του κύκλου, σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους άλλους. Θα νιώσετε τότε άνετα να αλλάξετε τα πράγματα προς όφελός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Αρχιέρεια)

Εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας, και ακούστε τους αγαπημένους σας ανθρώπους όταν σας συμβουλεύουν να μην αφήνετε τις ανασφάλειες και το άγχος να σας κυβερνούν τη σκέψη, αλλά και την καθημερινότητά σας. Σταματήστε να εστιάζετε σ’ αυτά που δεν έχετε, αλλά σ’ αυτά που έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Ήλιος)

Θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση καθώς εμπόδια και δυσκολίες εξαφανίζονται από το δρόμο σας. Θα ικανοποιηθείτε από αλλαγές στη ζωή σας και καθώς θα αποδέχεστε τον εαυτό σας, η αυτοεκτίμησή σας ανεβαίνει και τα σχέδιά σας υλοποιούνται με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

Ένα ξαφνικό μοιραίο γεγονός, αλλάζει ριζικά τη ζωή σας. Από δω και πέρα, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα απ’ ό,τι τα περιμένατε. Θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάποιες ευκαιρίες για δουλειά, χρήμα και αγάπη, και να φέρετε νέο φως στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Θάνατος)

Είναι κουτό εκ μέρους σας, να εξακολουθείτε να προσπαθείτε να φέρετε εις πέρας μια κατάσταση, που δεν αφήνει περιθώρια για προοπτικές. Η καλύτερη επιλογή που έχετε είναι να βρείτε τη δύναμη να τελειώσετε οριστικά με τέτοιου είδους καταστάσεις και να δείτε διαφορετικά τα πράγματα.