Ταρώ για σήμερα Τρίτη 1/08

ΚΡΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Οι καλές σας σχέσεις με άτομα, με ισχυρές ηγετικές ικανότητες αλλά και δυνατότητες, θα σας επηρεάσουν θετικά, ώστε να δείτε σύντομα τα αποτελέσματα των ενεργειών σας. Θάρρος και αποφασιστικότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Κάποιες απότομες αλλαγές, στην καθημερινότητά σας, είναι αναπόφευκτες. Αυτό που έχει σημασία, είναι ο τρόπος που τις αποδέχεστε και τι αντίληψη διαμορφώνετε μέσα σας γι αυτές, καθώς δεν υπάρχουν εγγυήσεις, ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Αντί να νοιώθετε ανήσυχοι και να αποφεύγετε να εκφράσετε τις προτιμήσεις σας, επιλέξτε να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητά σας, όπου με ξεκάθαρο μυαλό θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Η ψυχική σας ηρεμία και η πίστη στους ανθρώπους θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στη ζωή σας. Ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση αλλά και για σύναψη ερωτικής σχέσης. Εμπιστευθείτε τα συναισθήματα και τη διαίσθησή σας και δεν θα χάσετε.

 

ΛΕΩΝ (Η Κρίση)

 

Οι στόχοι σας οριστικοποιούνται και είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις καταστάσεις που παρουσιάζονται μπροστά σας. Μια γνωριμία με ένα πρόσωπο κύρους, θα βοηθήσει στην προώθηση των σχεδίων σας, αλλά και θα αποτελέσει ένα καινούριο ερωτικό καρδιοχτύπι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Εκμεταλλευόμενοι την ασφάλεια και τη σταθερότητα των περιστάσεων, θα βαδίσετε σε ένα φωτεινό και ισορροπημένο μονοπάτι, κατευθείαν προς την επιτυχία. Αποδεχόμενοι τις αδυναμίες του χαρακτήρα σας, διορθώνεστε και με νέα δεδομένα πορεύεστε ανοδικά.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Άμεσα, λύνονται τα προβλήματα και αισθάνεστε τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας. θα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν στη δουλειά και στα προσωπικά. Ικανοποίηση παίρνετε από τις αλλαγές που συμβαίνουν. Μπορείτε δε, να αναμένετε νέες ερωτικές γνωριμίες με σοβαρότατες προοπτικές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Σελήνη)

 

Ασταθείς καταστάσεις και συναισθήματα σας προβληματίζουν. Βρίσκετε δυσκολία στο να ορίσετε τα συναισθήματά σας και ο έρωτας φαίνεται κάτι μακρινό. Κακά προαισθήματα επαληθεύονται και γίνεστε αρνητικοί προς τη ζωή. Υποπτεύεστε τους πάντες και τα πάντα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άρμα)

 

Σε όποια δυσκολία και αν βρεθείτε έχετε το θάρρος να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με θετική στάση και χωρίς συμβιβασμούς. Αντιμετωπίζετε εχθρούς και ανταγωνιστές με επιτυχία και χτίζετε το μέλλον με τα δικά σας χέρια. Παραμένετε θρασείς παντού και πολεμάτε τις δυσκολίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (ο Μάγος)

 

Εκμεταλλευθείτε την αφορμή που δίνεται σήμερα, μέσω ενός γεγονότος, για να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν. Εστιάστε εκεί που σας κατευθύνει η καρδιά σας. Δεκτικοί στις αλλαγές, αξιοποιείτε τα αποτελέσματά τους με τον εποικοδομητικότερο τρόπο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Βλέπετε τα πράγματα με ψυχραιμία. Παρατηρείτε κρυμμένες λύσεις και δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας, σε όλη τους την υπόσταση, πιο σφαιρικά και πιο ολοκληρωμένα. Οι ανθρώπινες σχέσεις, αποκτούν έντονα πνευματική χροιά.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Θεωρείτε ότι οι κόποι σας δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, αλλά κάνετε λάθος. Αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεστε, πολλά από αυτά που θεωρούσατε σημαντικά, τώρα θα σας φαίνονται ανούσια. Νιώθετε έντονα την ανάγκη να φροντίζετε τους άλλους.