Ταρώ για σήμερα Τρίτη 11/04

ΚΡΙΟΣ (Η Σελήνη)

 

Βρίσκετε την δύναμη να μαζέψετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας, και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα πιο δυναμικά. Η ηρεμία και οι προοπτικές εμφανίζονται ξανά και παίρνετε ικανοποίηση.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Είναι πολύ πιθανό να αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις κατά πώς σας συμφέρει, γι αυτό και ναυαγούν τα σχέδιά σας και οι συνεργάτες σας, σας βλέπουν με καχυποψία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Αρχιέρεια)

 

Θα μπορέσετε να παρατηρείτε με ηρεμία ό,τι αλλαγές συμβαίνουν γύρω σας. Εμπιστεύεστε τα συναισθήματά σας, καθώς και των ανθρώπων που αγαπάτε, γιατί η διαίσθησή σας λειτουργεί άψογα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Θα χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι, για να γίνει κάτι άλλο. Υπάρχουν αρκετά εμπόδια στις επιδιώξεις σας και θα πρέπει να μπορέσετε να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας.

 

ΛΕΩΝ (Η Ισχύς)

 

Είστε παθητικοί ως προς τους στόχους σας και χάνετε σημαντικές ευκαιρίες. Παραπλανείστε από πειρασμούς που κάνουν την εμφάνισή τους ξαφνικά και χάνετε το δρόμο σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Φερθείτε με απόλυτη ειλικρίνεια στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Είναι σημαντικό να είστε τίμιοι στις επιδιώξεις σας. Σας περιβάλλει αφθονία, απολαύστε το και διώξτε μακριά τα άγχη.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Τα πράγματα έρχονται σε αδιέξοδο και συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε επιλογές. Γίνεστε καχύποπτοι με τους ανθρώπους. Αδυνατείτε να νιώσετε αγάπη, αλλά καταλήγετε να προσκολλάστε σε αυτούς που δεν σας ταιριάζουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Προσπαθήστε να κρατάτε μικρό καλάθι, όπου ακούτε για πολλά λεφτά και εύκολα. Διατηρήστε τη σταθερότητα στα οικονομικά σας, με μέθοδο και οργανωτικότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τρελός)

 

Έχετε ανάγκη να ξεκολλήσετε από μια ανιαρή καθημερινότητα και να κάνετε κάτι διαφορετικό, που θα σας συγκλονίσει και θα σας βγάλει απ’ τη ρουτίνα και το στρες. Αποφασίστε ένα ταξίδι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Μάγος)

 

Σας λείπει η θέληση και η συνείδηση του τι γίνεται γύρω σας. Παρασύρεστε από τις επιθυμίες των άλλων και χάνετε ευκαιρίες που δεν θα έπρεπε. Σταματήστε να είστε απαθείς απέναντι στα γεγονότα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Το να ολοκληρώσετε κάποιο σχέδιο, μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να πάνε κάποια πράγματα πίσω. Να μην απογοητευθείτε και να μην υπαναχωρήσετε στην εξέλιξη των καταστάσεων.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Διάβολος)

 

Είναι ανάγκη να ανακατευθυνθείτε προς άλλες πορείες γιατί η κατάσταση αυτή τη στιγμή δεν διορθώνεται. Η σκέψεις σας δεν είναι ξεκάθαρες και τυφλώνεστε από την ανασφάλεια, ώστε να μην μπορείτε να διορθώσετε τίποτα.