Ταρώ για σήμερα Τρίτη 11/07

ΚΡΙΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Ο έρωτας σας έχει πάρει το μυαλό και δεν ασχολείστε καθόλου με τις υποχρεώσεις σας. Σύντομα θα προβληματιστείτε να συνεχίσετε έτσι. Βρίσκεστε ενώπιον σημαντικών επιλογών

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Ένα γύρισμα της μοίρας, ένα ξαφνικό γεγονός στρέφει την κατάσταση προς μία κατεύθυνση που ενδεχόμενα δεν θέλετε. Η έκβαση, θα εξαρτηθεί από το πώς θα αντιμετωπίσετε εσείς τα πράγματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Ανησυχητικά τα σημάδια των καιρών. Όπως φαίνεται έχει έρθει η ώρα να πληρώσετε τα σπασμένα των πεπραγμένων σας. Αναλάβετε με θάρρος τις ευθύνες σας αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άστρο)

 

Με ειλικρίνεια, αυτοσεβασμό αλλά και τίμιες συναλλαγές, θα γίνετε το πρόσωπο της ημέρας. Αυτό που θα εντυπωσιάσει θα είναι η ακεραιότητα του χαρακτήρα σας. Επιτυχία!

 

ΛΕΩΝ (Ο Ήλιος)

 

Φαίνεται ότι στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων. Τα σχέδιά σας ολοκληρώνονται και η αισιοδοξία επιστρέφει. Οι ιδέες σας γίνονται αποδεκτές από τους ανωτέρους και η δουλειά εξελίσσεται κατά το δοκούν

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Έφτασε η ώρα της ενδοσκόπησης της περισυλλογής και της εσωτερικής αναζήτησης. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μέσα σας, προκειμένου να επιτύχετε στους στόχους και στα σχέδιά σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Κρίση)

 

Μετά από μία κρίσιμη για την καριέρα σας, περίοδο, ήρθε η ώρα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, στα επαγγελματικά σας. Δεν πρέπει όμως να παραμελείτε και τα αισθηματικά. Μια φιλία εξελίσσεται σε μεγάλο έρωτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Αν είστε γυναίκα, η στάση σας απέναντι στο σύντροφό σας θα καθορίσει την εξέλιξη της σχέσης. Αποφύγετε την αλαζονική συμπεριφορά. Αν είστε άντρας, μια γυναίκα κύρους θα παίξει σημαντικό ρόλο στη δουλειά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Σελήνη)

 

Να αποφύγετε σήμερα να βγάλετε συμπεράσματα για οτιδήποτε, γιατί η αντίληψή σας δεν βασίζεται σε καθαρή και ορθή κρίση. Άλλα συμβαίνουν και άλλα καταλαβαίνετε εσείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Ο τρόπος που προσεγγίζετε τις καταστάσεις, είναι αλαζονικός. Παρά το δυναμισμό σας, φαίνεται ότι το περιβάλλον σας, σας απομονώνει, κι αυτό οφείλεται στον τρόπο που τους αντιμετωπίζετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Μάγος)

 

Προκειμένου να έχετε θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας, σήμερα, καλό είναι να μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε όλα σας τα όπλα. Γνώσεις, δυνατότητες, εμπειρία αλλά και διπλωματία.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Τρελός)

 

Αφήνετε γεγονότα και καταστάσεις να σας προσπερνούν, παραμελώντας συστηματικά τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Αν βασιστείτε μόνο στις διαισθήσεις σας, η επιτυχία, μάλλον απομακρύνεται.