Ταρώ για σήμερα Τρίτη 12/09

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

Μπορεί να κάνετε δημιουργικές σκέψεις, βλέποντας μπροστά σας τις προοπτικές που ανοίγονται να είναι ανεξάντλητες, ωστόσο υπάρχει ανάγκη να θέσετε τα όριά σας, προσωπικά και επαγγελματικά, καθώς και να πάρετε καίριες αποφάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Σελήνη)

 

Βρίσκεστε σε σύγχυση και επικρατεί η ασάφεια, γύρω σας. Αυτό έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία σας. Σας λείπει η ευθύτητα για να προσεγγίζετε τα θέματά σας, αλλά και η ξεκάθαρες βλέψεις. Ίσως αυτή είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε και να ξανασκεφτείτε τα πράγματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Με θάρρος αντιμετωπίζετε τα θέματα που σας απασχολούν, δείχνοντας πρωτοφανή αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Έχετε πολύ καλές σχέσεις με άτομα που έχουν ισχυρές ηγετικές ικανότητα, και επηρεάζεστε θετικά από αυτά. Η επιτυχία, δεν αργεί καθόλου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Προκειμένου για την ασφάλειά σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την παρούσα κατάσταση. Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα θα σας οδηγήσουν σε ευχάριστα αποτελέσματα. Μια φιλική σχέση, μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

 

ΛΕΩΝ (Η Κρίση)

 

Μια απόφαση επαναπροσδιορισμού του παρελθόντος σας, ώστε να λειτουργήσει πιο σωστά το μέλλον σας, είναι απαραίτητη στη φάση που είστε. Μια μεγάλη αλλαγή που συνδέεται με μια τελική σας απόφαση, είναι προ των πυλών

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, μια αποτυχία στα σχέδιά σας, σας φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση. Ένα κεφάλαιο στη ζωή σας, θα πρέπει να κλείσει και εσείς, θα πρέπει να βρείτε τη δύναμη για να ξεκινήσετε τα πάντα από την αρχή. Δυσκολίες, αντιπαραθέσεις, εμμονές.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Δείξτε καλοσύνη, μεγαλοψυχία και να είστε δεκτικοί απέναντι στα γεγονότα. Δείτε τα πράγματα μακροπρόθεσμα, ακούγοντας τι έχουν να πουν οι άλλοι γύρω σας. Δώστε έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και βοηθήστε τους συνανθρώπους σας. Μπορείτε να θεραπεύετε πληγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Ένας έρωτας οδηγείται σε γάμο, και μια εγκυμοσύνη φέρνει χαρά και αισιοδοξία στη ζωή σας. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να φέρεστε με ψυχραιμία, συνειδητοποιώντας την αφθονία που σας περιβάλλει. Γοητεύετε με την προσωπικότητά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άστρο)

 

Θετικές οι αλλαγές που γίνονται γύρω σας. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται θα φέρουν θετικές εξελίξεις. Η παρούσα κατάσταση δεν είναι καθόλου κακή και τα μηνύματα για το μέλλον είναι πολύ αισιόδοξα. Προχωρήστε με σιγουριά. Τίποτα μα τίποτα δεν σας σταματά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Σελήνη)

 

Καθώς απομυθοποιούνται κάποιες καταστάσεις που θεωρούσατε ως θετικές, σας καταλαμβάνουν φόβοι, μήπως έχετε κάνει λάθος σε όλα. Άσχημα προαισθήματά σας επαληθεύονται και γίνεστε αρνητικοί προς τη ζωή. Υποψιάζεστε ακόμα και τις θετικές προθέσεις των άλλων

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Προσμονή για την επιτυχία και ένα μέλλον με πολλές προοπτικές. Η κάρτα εκφράζει το ότι η σταθερότητα είναι κάτι εφικτό για σας. Όμως, επειδή τίποτα δεν είναι δεδομένο σ’ αυτή τη ζωή, μπορεί να χρειάζονται κάποιες έξτρα προσπάθειες.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Το Άρμα)

 

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να υποκύψει κάτω από το βάρος των εμποδίων και των προβλημάτων που προκύπτουν στο δρόμο σας. Μην θεωρήσετε ότι οι προσπάθειές σας δεν θα ανταμειφθούν. Να γνωρίζετε ότι στο τέλος, εσείς θα είστε οι νικητές.