Ταρώ για σήμερα Τρίτη 12/12

ΚΡΙΟΣ (Η Σελήνη)

Νιώθετε απογοητευμένοι, αλλά ίσως δεν θα έπρεπε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξεχωρίσετε αν αυτά που συμβαίνουν, είναι ό,τι φαίνεται, ή απλά πρόκειται για δικές σας εμμονές, που έχουν τη ρίζα τους σε βαθιά ριζωμένους ψυχολογικούς φόβους σας.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

Θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αν ζυγίσετε σωστά τις καταστάσεις και βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα, προσαρμοστείτε στις ανάγκες της στιγμής και κρατήσετε μετριοπαθείς απόψεις. Η σταθερότητα, ο ρυθμός η τάξη και η ισορροπία, αποκαθίστανται.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Κρεμασμένος)

Η έλλειψη εγωισμού, η αφοσίωσή σας στο καθήκον είναι οι παράγοντες που θα σας οδηγήσουν στο να περιοριστείτε κοινωνικά, προκειμένου να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αποκτήσει μια νέα οπτική των καταστάσεων. Ό,τι σας ανάγκαζε σε ακινησία ως τώρα, τελειώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

Η επιτυχία που βιώνετε, δεν είναι αποτέλεσμα της τύχης. Είναι η ανταπόδοση του σύμπαντος στις δικές σας προσπάθειες. Βρίσκεστε ενώπιον μιας πραγματικότητας, και όχι, δεν ονειρεύεστε. Μήπως πρέπει να παραδεχθείτε, ότι τελικά, μάθατε να αποδέχεστε τα γυρίσματα της μοίρας;

ΛΕΩΝ (Ο Ερημίτης)

Ήρθε η ώρα, να μείνετε πίσω. Να στοχαστείτε επάνω στα προβλήματά σας, και με σοβαρότητα να διακρίνετε ποια έχουν προτεραιότητα και ποια όχι. Αναζητήστε την εσωτερική σας αλήθεια και μην φοβηθείτε να μείνετε για λίγο μόνοι, προκειμένου να συμπεράνετε σωστά και απερίσπαστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Θετικό πνεύμα και εκτελεστική δύναμη, θα δημιουργήσουν τις ελεγχόμενες συνθήκες που επιθυμείτε, σχετικά με τις εξελίξεις που περιμένετε. Ένα πρόσωπο κύρους, αποτελεί ισχυρό σας προστάτη, ώστε να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας και επιτύχετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

Μια νοσηρή κατάσταση λαβαίνει τέλος. Απελευθερώνεστε επιτέλους από μια επιβεβλημένη κατάσταση, ή από τη φυλακή των απόψεών σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από την απότομη και ριζική μεταστροφή σας, και σεις οι ίδιοι, αλλά είναι απαραίτητο αν θέλετε να κάνετε μια καινούρια αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Διάβολος)

Οι πολύ έντονες επιθυμίες σας, είτε στην αγάπη είτε στη δουλειά, σας κρατούν δέσμιους εμμονών. Αυτό δεν αφήνει τη σκέψη σας να λειτουργήσει καθαρά. Αυτή την πλευρά του εαυτού σας όμως, θα πρέπει να την απωθήσετε αν θέλετε να επιστρέψει στη ζωή σας η τάξη και η αρμονία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Αρχιέρεια)

Η κατάσταση απαιτεί μετριοπάθεια, γαλήνη στο σώμα και ηρεμία στο πνεύμα. Έχετε την προστασία του σύμπαντος, αρκεί και σεις να δείξετε αφοσίωση στους νόμους και τις προσταγές του. Υιοθετείστε μια στάση αναμονής, προκειμένου να διευκολύνετε τις εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Δύναμη)

Είστε η ήρεμη δύναμη που όλα τα κατορθώνει και όλα είναι εύκολα για σας. Έχοντας υποτάξει τα πάθη σας, ελέγχετε την κακή πλευρά του εαυτού σας έτσι, ώστε να μην της επιτρέψετε να επέμβει ξανά στις αποφάσεις σας. Καλή υγεία, ζωτικότητα, αύξηση των εισοδημάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άστρο)

Τα πράγματα εξελίσσονται σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Είστε ειλικρινείς τόσο σ’ αυτά που λέτε όσο και σ’ αυτά που κάνετε. Δείχνετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και στο πεπρωμένο και γι αυτό θα απολαύσετε τα δώρα που σας έρχονται. Ευγένεια, ιδεαλισμός, ομορφιά.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Μάγος)

Ακόμα κι όταν οι περιστάσεις και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την ομαλή εξέλιξη στα θέματά σας, εσείς, είστε σε θέση να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Επιδεξιότητα, ικανότητες, διπλωματία, αλλά και πειστικοί τρόποι, θα φέρουν την επιτυχία στο πιάτο σας.