Ταρώ για σήμερα Τρίτη 14/11

ΚΡΙΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Σηματοδοτείται το τέλος αόριστων καταστάσεων που μπορεί να ήταν βολικές, ωστόσο δεν μπορούν να έχουν διάρκεια. Μια απόφαση ζωής, σχετικά με τις σχέσεις, θα σας πάει ένα βήμα πιο πέρα. Γάμος, οικογένεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Τίποτα δεν φαίνεται να βελτιώνεται και υπάρχει σύγχυση από προβλήματα που εμφανίζονται και σας αποδιοργανώνουν. Γίνεστε βάρος στους άλλους, συγκρούεστε μαζί τους, και τελικά, δεν γίνεται καμία πρόοδος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τρελός)

 

Η παρούσα κατάσταση δεν σας ικανοποιεί καθόλου και ψάχνετε κάτι νέο που θα σας δώσει χαρά και θα ξαναφέρει φως στη ζωή σας. Θα υπάρξουν ερεθίσματα που θα σας ενεργοποιήσουν αρκεί να δείτε τις ευκαιρίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Τα εμπόδια, είτε προερχόμενα από εσάς, είτε από τους άλλους, εξαφανίζονται και τη θέση τους δίνουν σε νέες προοπτικές. Ανακουφισμένοι, ικανοποιείστε από τις αλλαγές αυτές.

 

ΛΕΩΝ (Το Άρμα)

 

Αγχώνεστε, σας ελέγχουν τα συναισθήματα και δελεάζεστε από τη φυγή. Οι προσπάθειές σας δεν ανταμείβονται, όπως θα θέλατε και πέφτετε διαρκώς πάνω σε εμπόδια που φράζουν το δρόμο σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Κρίση)

 

Ανανεώνονται οι σχέσεις, βελτιώνεται η ζωή και η καθημερινότητά σας και αισθάνεστε υπέροχα. Θα βρεθείτε απέναντι σε νέες δυνατότητες και στόχους με μεγάλο ενθουσιασμό και δύναμη.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Αν αισθάνεστε ότι πρόκειται να χάσετε στο παιχνίδι της διεκδίκησης, ενός στόχου, καλύτερα να κρατήσετε συντηρητική στάση. Η ψυχραιμία θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από τη βιασύνη και τον πανικό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Κρατάτε μια μυστικοπαθή στάση απέναντι στις καταστάσεις και δεν φανερώνετε εύκολα τους σκοπούς σας. Αν αυτό το κάνετε από καχυποψία, δεν θα σας βγει σε καλό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα, και δεν ξέρετε πώς. Νιώθετε ανίκανοι και αναγκάζεστε να στηριχθείτε σε άτομα που είναι αναξιόπιστα και που στην ουσία δεν εμπιστεύεστε καθόλου. Αλλάξτε τρόπο σκέψης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Θάνατος)

 

Μπορεί να χρειαστεί να τελειώσετε οριστικά με κάποιες καταστάσεις που σας κρατούν εγκλωβισμένους, και σε αδυναμία να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας. Το νέο σας ξεκίνημα θα είναι καλύτερο από τα προηγούμενα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άστρο)

 

Ενώ η κατάσταση είναι με το μέρος σας, μπορεί να χάσετε τη σιγουριά σας ή να γίνετε σκεπτικοί. Αν αναλωθείτε στην υπερανάλυση, στην αυταρέσκεια και στην ανασφάλεια, εσείς θα είστε οι χαμένοι.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Επιδιώξτε καταστάσεις που σχετίζονται με διαπραγματεύσεις και ανταγωνισμό, όπου θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σε πλεονεκτική θέση απέναντι στους άλλους.