Ταρώ για σήμερα Τρίτη 16/1

ΚΡΙΟΣ (Η Κρίση)

Ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα, μετά από κόπους, θα δώσει νέα πνοή στην καθημερινότητά σας και θα ανεβάσει τόσο τη διάθεσή σας όσο και τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

ΤΑΥΡΟΣ (Το Άστρο)

Ξεκαθαρίσματα σε όλα τα επίπεδα θα φέρουν ελπίδα εκεί που νομίζατε ότι τίποτα δεν πήγαινε καλά. Πλησιάστε με αγάπη τον άνθρωπο που αγαπάτε και εκφράστε του με ειλικρίνεια τα αισθήματά σας. Οι σχέσεις σε άνοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Κρεμασμένος)

Προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας, ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια πράγματα. Πιθανόν να πρέπει να αφήσετε πίσω κάποια σχέδιά σας για να υλοποιηθούν κάποια άλλα, πιο επείγοντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Δύναμη)

Επικρατεί η αλήθεια απέναντι στο ψέμα που εισπράττετε καθημερινά από το περιβάλλον που κινείστε. Μέσα σας έχετε ξεκάθαρα τα θέλω και τα πιστεύω σας και δεν μετακινείστε στο ελάχιστο από αυτά.

ΛΕΩΝ (Η Εγκράτεια)

Είναι απαραίτητο να δείξετε ψυχραιμία στα γεγονότα της ημέρας. Αν αφήσετε τα νεύρα σας και την ένταση να σας κάνει κουμάντο, θα αναγκαστείτε να χάσετε, ίσως και χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Ξέρετε πού πάτε, γιατί πάτε και πώς πάτε. Είστε σε θέση ισχύος και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Η επιλογή των κατάλληλων συνεργατών, στη δουλειά θα σας φέρει επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ (Ο Μάγος)

Με τη φυσική σας διπλωματία θα καταφέρετε να φέρετε την επιτυχία πιο κοντά. Να αποφύγετε την αλαζονική συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους που συνεργάζεστε για να αποφύγετε εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

Βρίσκεστε σε ένα μεγάλο δίλημμα σήμερα και δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Δύο πρόσωπα κυριαρχούν ερωτικά για σας και δεν είστε σίγουροι για ποιο απ’ τα δύο να αποφασίσετε. Πράξτε κατά συνείδηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τρελός)

Μπορείτε να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας για όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν, γιατί λειτουργεί σωστά. Σας προειδοποιεί ακόμα και για καταστάσεις που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Διάβολος)

Προσπαθείτε με πλάγια, ίσως και δόλια, μέσα, να προβληθείτε. Άσχετα από τον τομέα της ζωής σας που το κάνετε αυτό, πρέπει να σταματήσετε. Είναι κοντά η εποχή που θα «πληρώσετε το λογαριασμό».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Ήλιος)

Οι αλήθειες που αποκαλύπτονται σήμερα, με τη συμβολή σας, θα κάνουν καλό σε όποια πλευρά κι αν απευθύνονται. Μια νέα γνωριμία σας ανοίγει καινούριους συναισθηματικούς ορίζοντες.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Ερημίτης)

Είναι ώρα για περισυλλογή. Πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας και πάνω απ’ όλα να αποκτήσετε μια πιο ρεαλιστική ματιά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.