Ταρώ για σήμερα Τρίτη 19/12

ΚΡΙΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

Οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και η θέλησή σας να βοηθήσετε κόσμο θα έχει θετικές συνέπειες. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας και πράγματα που παλαιότερα σας φαίνονταν ουσιώδη, τώρα δεν έχουν σημασία. Δέχεστε την αγάπη και την εκτίμηση των αγαπημένων σας και παίρνετε χαρά

ΤΑΥΡΟΣ (Η Κρίση)

Να δείξετε εμπιστοσύνη στα όνειρά σας, καθώς η διαισθητική σας ικανότητα είναι στο φόρτε της. Ένα γεγονός θα λειτουργήσει ως καταλύτης, αλλά και ως «από μηχανής θεός», για να λυθεί ένα πρόβλημα. Επιτέλους, αναδύεται η πραγματική σας φύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Αρχιέρεια)

Η κατάσταση απαιτεί μετριοπάθεια, γαλήνη στο σώμα και ηρεμία στο πνεύμα. Έχετε την προστασία του σύμπαντος, αρκεί και σεις να δείξετε αφοσίωση στους νόμους και τις προσταγές του. Υιοθετείστε μια στάση αναμονής, προκειμένου να διευκολύνετε τις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άστρο)

Ανακτάτε την αυτοεκτίμησή σας και προχωράτε με σίγουρα βήματα διεκδικώντας ευκαιρίες. Είστε δεκτικοί σε υλικά αγαθά καθώς και σε συναισθήματα εκτίμησης και αγάπης. Ένα νέο φως δίνει νέα πνοή στη ζωή σας. Νέες ελπίδες για το μέλλον.

ΛΕΩΝ (Η Σελήνη)

Σας προβληματίζουν ασταθείς καταστάσεις και συναισθήματα φόβου. Σας λείπει η εμπιστοσύνη τόσο στις ικανότητές σας όσο και στα πρόσωπα που αγαπάτε. Γίνεστε καχύποπτοι στις προθέσεις των άλλων. Αν δεν συμμαζέψετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας θα προβληματιστείτε σοβαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Θετικό πνεύμα και εκτελεστική δύναμη, θα δημιουργήσουν τις ελεγχόμενες συνθήκες που επιθυμείτε, σχετικά με τις εξελίξεις που περιμένετε. Ένα πρόσωπο κύρους, αποτελεί ισχυρό σας προστάτη, ώστε να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας και επιτύχετε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ (Ο Ερημίτης)

Ήρθε η ώρα, να μείνετε πίσω. Να στοχαστείτε επάνω στα προβλήματά σας, και με σοβαρότητα να διακρίνετε ποια έχουν προτεραιότητα και ποια όχι. Αναζητήστε την εσωτερική σας αλήθεια και μην φοβηθείτε να μείνετε για λίγο μόνοι, προκειμένου να συμπεράνετε σωστά και απερίσπαστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

Μια νοσηρή κατάσταση λαβαίνει τέλος. Απελευθερώνεστε επιτέλους από μια επιβεβλημένη κατάσταση, ή από τη φυλακή των απόψεών σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από την απότομη και ριζική μεταστροφή σας, και σεις οι ίδιοι, αλλά είναι απαραίτητο αν θέλετε να κάνετε μια καινούρια αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Δύναμη)

Είναι πολύ πιθανό να χάσετε την πίστη στον εαυτό σας, και να θεωρήσετε τους στόχους σας ακατόρθωτους. Παρ’ όλη τη σύγχυση όμως, και την χαμηλή ενεργητικότητά σας, θα ακολουθήσετε τις αρχές σας, χωρίς συμβιβασμούς. Έτσι, το προσδοκώμενο θα επιτευχθεί, χωρίς δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Μάγος)

Ακόμα κι όταν οι περιστάσεις και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την ομαλή εξέλιξη στα θέματά σας, εσείς, είστε σε θέση να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Επιδεξιότητα, ικανότητες, διπλωματία, αλλά και πειστικοί τρόποι, θα φέρουν την επιτυχία στο πιάτο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Εγκράτεια)

Με ήρεμο και ισορροπημένο τρόπο, θα εμπλακείτε, εκεί που πρέπει τη στιγμή που πρέπει για να δώσετε λύση σε κάποιο πρόβλημα. Απλόχερα, με γενναιοδωρία, προσφέρετε τη βοήθειά σας σ’ αυτούς που την έχουν ανάγκη. Οι πρωτοβουλίες σας θα δώσουν διέξοδο στα αδιέξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

Η επιτυχία που βιώνετε, δεν είναι αποτέλεσμα της τύχης. Είναι η ανταπόδοση του σύμπαντος στις δικές σας προσπάθειες. Βρίσκεστε ενώπιον μιας πραγματικότητας, και όχι, δεν ονειρεύεστε. Μήπως πρέπει να παραδεχθείτε, ότι τελικά, μάθατε να αποδέχεστε τα γυρίσματα της μοίρας;