Ταρώ για σήμερα Τρίτη 25/07

ΚΡΙΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Μετά από προσπάθειες η επιτυχία έρχεται να εγκατασταθεί στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Τα επαγγελματικά σας πλάνα ευοδώνονται, οι προσωπικές σας επιδιώξεις εκπληρώνονται και εσείς απολαμβάνετε, επιτέλους, τους καρπούς των κόπων σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Η ώρα είναι κατάλληλη για περισυλλογή. Αποφασίζετε να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ζωής, που θα φέρουν ένα καλύτερο μέλλον.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Σελήνη)

 

Ο ψυχικός σας κόσμος είναι ένα συνονθύλευμα από καταστάσεις, γεγονότα, πρόσωπα, αναποφασιστικότητες, στεναχώρια και δυστυχία. Είναι όμως έτσι ή εσείς το πιστεύετε; Θα πρέπει να ανασκουμπωθείτε και να φέρετε την αισιοδοξία ξανά στη ζωή σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Μάγος)

 

Η διπλωματία, η εξυπνάδα, η πείρα και ο καλοί σας τρόποι, θα φέρουν τη χαρά στη ζωή σας. Υποθέσεις που σας δυσκόλεψαν, λύνονται και ένας καινούριος έρωτας σας χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας. Ανοίξτε τη διάπλατα κα μην φοβάστε το ρίσκο.

 

 

ΛΕΩΝ (Το Άστρο)

 

Έχετε ξεκαθαρίσει τους στόχους σας και έχετε κάνει τα σχέδιά σας. Αν μέχρι τώρα σας έλειπε η αποφασιστικότητα για να τα πραγματοποιήσετε, σήμερα είναι το σημείο εκκίνησης. Μη φοβηθείτε τις αντιξοότητες. Η τύχη, είναι με το μέρος σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Ο καιρός απαιτεί μετριοπάθεια. Η ημέρα είναι ήρεμη και δεν πρέπει να τη διαταράξετε για κανέναν λόγο. Προτιμήστε να μείνετε σπίτι, με την οικογένεια και με τους ανθρώπους, που ξέρετε ότι σας αγαπούν και σας στηρίζουν ό,τι και να γίνει.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Σας αποκαλύπτονται οι λόγοι για τους οποίους συνέβαιναν καθυστερήσεις και εμπόδια στο δρόμο σας. Βλέποντας ξεκάθαρα την αλήθεια, θα βρείτε και τον τρόπο να επιλύσετε τα προβλήματα που δεν σας άφηναν να προχωρήσετε. Ένα παιδί, πρόκειται να σας δώσει μεγάλη χαρά.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Κρίση)

 

Ένα νέο ξεκίνημα θα δώσει νέα ώθηση στα σχέδιά σας, σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν, έχετε κουραστεί αρκετά για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες και αυτό θα οδηγήσει κατευθείαν στην επιτυχία.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Ένας άνθρωπος με γνώσεις, ηρεμία πνεύματος, και εσωτερική γαλήνη θα αποδειχθεί ο καταλύτης, που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο δρόμο που έχετε αποφασίσει να βαδίσετε. Ήρεμοι, γαλήνιοι με μια πραότητα που κάνει εντύπωση, πορεύεστε προς ένα εξαιρετικό μέλλον

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Τρελός)

 

Η συμπεριφορά σας, το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηριστεί, είναι «παιδιάστικη». Κάνετε παρακινδυνευμένες ενέργειες και προσπαθείτε να περάσετε το δικό σας με κινήσεις βασισμένες στην παρόρμηση της στιγμής. Αυτό όμως, φέρνει ρήξεις με τους άλλους και τα αποτελέσματα, είναι άγνωστα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Οι γυναίκες θα παίξουν σήμερα ιδιαίτερο ρόλο ως προς την διευθέτηση των υποθέσεών σας. Οι σχέσεις σας δίνουν μεγάλη ικανοποίηση και μία εγκυμοσύνη έρχεται να επισφραγίσει την αγάπη που μοιράζεστε με το ταίρι σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ(Η Δύναμη)

 

Η ευγένειά σας, η καλοσύνη και η δύναμη της αγάπης, είναι τα όπλα σας απέναντι στις αντιξοότητες της καθημερινότητας που έχουν βαλθεί να σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Συνεχίστε έτσι, και σύντομα η επιτυχία έρχεται να εγκατασταθεί στη ζωή σας.