Ταρώ για σήμερα Τρίτη 26/09

ΚΡΙΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Είστε αναποφάσιστοι σε τέτοιο βαθμό, που θα θέλετε να τραπείτε σε άτακτη φυγή, προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται. Ωστόσο, είτε θα επιλέξετε να εμπιστευθείτε τις συμπαντικές δυνάμεις, που λειτουργούν υπέρ σας, είτε δεν θα καταφέρετε τίποτα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Οι αοριστίες που εκφράζετε, δεν γίνονται αποδεκτές από τον περίγυρό σας. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχετε στο νου σας και φαίνεται ότι ούτε και σεις δεν είστε σε θέση να το εκφράσετε, για να γίνει κατανοητό. Ηρεμήστε.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Δικαιοσύνη)

 

Βαδίζετε σε έναν φωτεινό δρόμο, βασιζόμενοι στην ασφάλεια που παρέχει η σταθερότητα των περιστάσεων. Δικαιοσύνη, ισορροπία, φήμη και αυξημένη αναγνωρισιμότητα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Δύναμη)

 

Χρειάζεται να ακολουθήσετε τις αρχές σας, χωρίς συμβιβασμούς, αλλαγές ή εκπτώσεις στον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε. Όσο πιο ξεκάθαροι είστε, τόσο πιο κοντά σας έρχεται η επιτυχία.

 

 

ΛΕΩΝ (Η Σελήνη)

 

Έχετε γίνει αρνητικοί προς την ζωή και την καθημερινότητα, επειδή επαληθεύτηκαν μερικά κακά σας προαισθήματα. Αν ηρεμήσετε όμως, θα δείτε, ότι αυτό ήταν κάτι περαστικό και ότι οι προοπτικές εμφανίζονται ξανά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Θα είστε σε θέση να συλλογιστείτε για τον εαυτό σας, με αντικειμενικότητα και να δείτε όλες εκείνες τις κρυμμένες αλήθειες που αγνοούσατε ως τώρα. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεκινήσετε επαγγελματικά πλάνα, αλλά και να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία ένα πρόβλημα.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Μάγος)

 

Θα δυσκολευτείτε αρκετά να προσαρμοστείτε σε αλλαγές γιατί σας διακατέχει παθητικότητα. Δεν προβαίνετε στα απαραίτητα βήματα και δημιουργείτε καθυστερήσεις, τόσο στις δικές σας υποθέσεις όσο και στων άλλων. Πάρτε πρωτοβουλίες πριν είναι αργά.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Η κατάσταση δεν είναι άσχημη, αλλά ένα ξαφνικό σταμάτημα των εξελίξεων θα σας φοβίσει και θα σας γεμίσει ανασφάλειες. Οι καθυστερήσεις τη δεδομένη στιγμή δεν είναι καθόλου αναμενόμενες. Ευτυχώς, είναι προσωρινό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Με θάρρος και ηγετικές ικανότητες, οργανώνεστε ώστε να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας, δυναμικά. Οι σχέσεις σας με άτομα κύρους θα δώσουν επιπλέον βοήθεια αλλά και θετικές επιρροές ώστε να πράξετε τα δέοντα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Θα πρέπει να κάνετε κάποιες σημαντικές επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας ή το γάμο. Τελειώνοντας οι αόριστες καταστάσεις και τα ασαφή λόγια, μπαίνετε στη διαδικασία μιας πιο μεγάλης σταθερότητας. Οι σωστές αποφάσεις οδηγούν τη σχέση, στα ύψη.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Μια προσωρινή παύση σε ό,τι πήγαινε καλά ως τώρα μπορεί να σας αποσυντονίσει, ίσως και να σας φοβίσει. Δεν πρέπει όμως, γιατί σύντομα θα αρχίσουν τα γεγονότα να τρέχουν ξανά.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ(Ο Αρχιερέας)

 

Επηρεάζεστε από αρνητικές καταστάσεις και γίνεστε στενόμυαλοι και ασταθείς. Προσπαθήστε να κρατάτε την ψυχραιμία σας γιατί μόνο έτσι θα ανακαλύψετε τις κρυμμένες πτυχές των προβλημάτων έτσι ώστε να τα λύσετε.