Ταρώ για σήμερα Τρίτη 30/1

ΚΡΙΟΣ (Η Δύναμη)

Θετική στάση απέναντι στη ζωή και θέληση για επιτυχία είναι τα κυρίως χαρακτηριστικά σας σήμερα. Η θέλησή σας, όμως, είναι κάπων φοβιστική για όσους πρέπει να την ανεχθούν και να συμφωνήσουν. Χαμηλώστε λίγο τους τόνους.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Κόσμος)

Κινείστε αρκετά αργά και οι εξελίξεις και τα γεγονότα δεν τρέχουν σύμφωνα με τους αναμενόμενους ρυθμούς. Αυτό σας αποσυντονίζει και σας αναγκάζει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, που όμως στέφονται με επιτυχία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Ήλιος)

Η κατάσταση δεν είναι άσχημη, αλλά ένα ξαφνικό σταμάτημα των εξελίξεων θα σας φοβίσει και θα σας γεμίσει ανασφάλειες. Οι καθυστερήσεις τη δεδομένη στιγμή δεν είναι καθόλου αναμενόμενες. Ευτυχώς, είναι προσωρινό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άστρο)

Προμηνύονται θετικές αλλαγές και ευκαιρίες. Μπορείτε να αναμένετε θετικές εξελίξεις. Οι προσδοκίες σας είναι ρεαλιστικές και γι αυτό θα πετύχετε τους στόχους σας. Ένα νέο φως βρίσκεται στο δρόμο σας που σας ανοίγει νέους ελπιδοφόρους ορίζοντες.

 

ΛΕΩΝ (Ο Τροχός της Τύχης)

Ένα «παιχνίδι της μοίρας» θα πάρει αναπάντεχη τροπή, οι επιπτώσεις του οποίου θα σας αποδείξουν ότι κάποιος, εκεί ψηλά, σας αγαπά και νοιάζεται για σας. Ευτυχία, εξέλιξη. Ήρθε η ώρα να γίνουν θετικά, ακόμα και τα πιο αρνητικά πράγματα στη ζωή και την καθημερινότητά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

Έχετε την τάση να φέρεστε σε όλους με δίκαιο και ισορροπημένο τρόπο. Μπορεί να δυσκολεύεστε λίγο στα ερωτικά σας, καθώς δεν εκφράζετε τις επιθυμίες σας. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είστε σίγουροι ότι η άλλη πλευρά το επιθυμεί εξίσου. Ωστόσο, κάνετε καλό διάλογο κι αυτό βοηθά πολύ.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Τρελός)

Ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, θα σας παρασύρει σε έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό. Θα αποσυντονιστείτε για λίγο από τις υποχρεώσεις σας αλλά θα επανέλθετε σύντομα. Οι αλλαγές, όσο ασυνήθιστες κι αν είναι, φέρνουν χαρές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

Έρχεται το τέλος στα προβλήματα που για πολύ καιρό σας απασχολούσαν. Οι εξελίξεις του μέλλοντος θα είναι ανώτερες από αυτές του παρελθόντος. Αναγεννιέστε μέσα απ’ τις δυσκολίες. Λυτρώνεστε από αρνητικές καταστάσεις που σας πήγαν πίσω.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άρμα)

Η ενεργητική σας προσέγγιση, θα σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματά σας και να κερδίσετε όπου κι αν βρεθείτε. Οι φίλοι είναι πάντα κοντά σας, να μοιράζονται τα βάρη και τη διαδρομή σας προς την επιτυχία. Θάρρος, ενεργητικότητα, δυναμισμός.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Θάνατος)

Κατευθυνθείτε σε άλλες ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες. Κάντε ένα καινούριο ξεκίνημα. Ο νέος κύκλος ζωής, μακροπρόθεσμα θα είναι καλύτερος από τον προηγούμενο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Ερημίτης)

Σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε επαγγελματικά σχέδια αλλά και σχέσεις. Κατακτώντας τη μοναξιά μέσω του διαλογισμού, θα επέλθει η λύση των προβλημάτων σας μέσω πολύ πρωτότυπων δρόμων. Γι αυτό και θα αναζητήσετε κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι συνήθως.

 

ΙΧΘΥΕΣ(Η Αυτοκράτειρα)

Η βιασύνη σας, που προέρχεται από συναισθηματική σύγχυση, σας κατευθύνει σε αποτυχίες. Το έχετε ρίξει στις οικονομικές σπατάλες και κάνετε ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι, απερίσκεπτα. Έτσι όμως, δεν πρόκειται να υλοποιηθεί κανένας από τους στόχους σας.