Ταρώ για σήμερα Τρίτη 4/04

ΚΡΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Τα προσεκτικά βήματα και η συντηρητική στάση, η σταθερότητα στις απόψεις και στις κινήσεις, θα είναι τα όπλα σας για να ολοκληρώσετε έναν κύκλο ζωής. Διατηρήστε την κατάσταση ως έχει και μην βιάζεστε.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Ένας καινούριος έρωτας έρχεται να σας αναστατώσει και να σας βάλει στη διαδικασία να πάρετε μια σοβαρή απόφαση ζωής. Το δίλημμά σας, θα είναι μεγάλο, ωστόσο η απόφασή σας, θα είναι η καλύτερη που πήρατε ποτέ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Κόσμος)

 

Ολοκλήρωση και επίτευξη στόχων σε όλα τα επίπεδα. Παρ’ όλα αυτά για να ολοκληρωθεί κάτι, μπορεί να αποτρέψει την ανάπτυξη κάποιων άλλων σχεδίων σας. Μην πτοηθείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Μάγος)

 

Δημιουργικές σκέψεις, αυθεντικότητα και ανεξάντλητες προοπτικές για κάτι νέο. Επισημαίνεται επίσης η ανάγκη να θέσετε όρια και να πάρετε αποφάσεις για καίριους τομείς της ζωής σας.

 

ΛΕΩΝ (Η Ισχύς)

 

Χάνετε την πίστη στον εαυτό και στις ικανότητές σας και θεωρείτε τους στόχους σας ακατόρθωτους. Βρίσκεστε σε σύγχυση, νιώθετε αδύναμοι και κάνετε υπερβολικούς συμβιβασμούς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Κρίση)

 

Αποφασίζετε να επαναπροσδιορίσετε το παρελθόν σας, μέσω μιας επανασύνδεσης με αυτό. Μαζί, επανέρχονται και τα συναισθήματα αλλά και οι προσδοκίες σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Σελήνη)

 

Η κάρτα αυτή εκφράζει μια ασάφεια ή κάποια σύγχυση με αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία σας, αλλά και την έλλειψη ευθύτητας και ξεκάθαρων βλέψεων. Συνέρθετε πριν είναι αργά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Η κάρτα αυτή συμβολίζει την καλοσύνη, τη μεγαλοψυχία, τη δεκτικότητα. Θα πρέπει να δείτε τα πράγματα μακροπρόθεσμα, ακούγοντας τι έχουν να σας πουν οι άνθρωποι γύρω σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Αξιοπρέπεια, σταθερότητα και ισορροπία, φέρνουν αρμονικές καταστάσεις γύρω σας. Θα έχετε, ως εκ τούτου, την τάση να συμπεριφέρεστε δίκαια προς όλους, με έντονο το στοιχείο της ισότητας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Δυσκολίες, αποτυχίες, και το τέλος κάποιου κεφαλαίου στη ζωή σας, σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε πιάσει «πάτο». Μήπως όμως, αυτό είναι και το κίνητρο για να δείξετε θέληση να βγει από το τέλμα;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Τρελός)

 

Η κάρτα εκφράζει την έννοια της αλλαγής και της ευελιξίας. Η παρούσα κατάσταση δεν σας ευνοεί και θέλετε να την αλλάξετε, αλλά δεν ξέρετε πώς; Ρωτήστε τη διαίσθησή σας, εκείνη ξέρει τα πάντα.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Ερημίτης)

 

Είναι ώρα να αποτραβηχτείτε και να τα πείτε ξεκάθαρα με τον εαυτό σας. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγετε την έντονη κοινωνική ζωή. Προτιμήστε το χώρο του σπιτιού σας, ή όπου αλλού αισθάνεστε οικεία.