Ταρώ για σήμερα Τρίτη 7/11

ΚΡΙΟΣ (Η Σελήνη)

 

Θα ξεπεράσετε ό,τι σας προκαλεί ανασφάλεια. Με ηρεμία, βρίσκετε τη δύναμη να μαζέψετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με το δυναμικό τρόπο που πάντα ξέρατε.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Δυσκολεύεστε να εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας αλλά και τους άλλους και γίνεστε κυνικοί για τη ζωή και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Απομακρύνεστε από τα τεκταινόμενα και κλείνεστε στο καβούκι σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Έρχεται το τέλος στα προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν. Λυτρώνεστε από άγχη και καταστάσεις που σας απομάκρυναν από την επίτευξη των στόχων σας. Θεραπεύονται οι πληγές του παρελθόντος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Είστε παρορμητικοί και σας λείπει ο σχεδιασμός. Γι αυτό και τα σχέδιά σας δεν πραγματοποιούνται και νιώθετε ηττημένοι. Ως συνέπεια, απομακρύνεστε από τις σχέσεις και το κοινωνικό περιβάλλον.

 

ΛΕΩΝ (Το Άστρο)

 

Και ενώ όλα πηγαίνουν πολύ καλά, εσείς νιώθετε ανασφαλείς. Μπαίνετε στη διαδικασία να υπεραναλύετε κάθε γεγονός, είτε είναι σημαντικό, είτε όχι. Γίνεστε παθητικοί και δυστυχείτε, εσείς και οι άλλοι μαζί σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να παλεύετε στα τυφλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα; Μήπως να ξανασκεφθείτε ό,τι κάνετε και να το πάρετε απ’ την αρχή; Σταματήστε να ασχολείστε με το παρελθόν.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Η διατήρηση της παρούσας κατάστασης, είναι ο μοναδικός τρόπος να φτάσετε εκεί που θέλετε. Οι στόχοι, απαιτούν συντηρητικότητα για να επιτευχθούν, ενώ τα προσεκτικά βήματα θα σας οδηγήσουν σε ασφαλή μονοπάτια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Τρελός)

 

Νιώθετε την ανάγκη να ξεκολλήσετε από την ανιαρή καθημερινότητα, τη στιγμή που οι υποχρεώσεις σας είναι συσσωρευμένες και μάλιστα εκκρεμούν. Θα βρείτε ενστικτωδώς τον τρόπο να κάνετε μια καινούρια αρχή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Ο ψυχισμός και το πνευματικό κομμάτι του χαρακτήρα σας, ίσως επηρεαστεί αρνητικά από διάφορα γεγονότα και βρεθείτε σε αστάθεια. Θα νιώσετε ότι θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Μάγος)

 

Αποζητήστε κάθε τι καινούριο, πάρτε πρωτοβουλίες για νέα σχέδια μέσα από καινούριες σχέσεις. Η θετική σας διάθεση θα σας βοηθήσει με οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που θα καταπιαστείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Ισχύς)

 

Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με θάρρος τα προβλήματά σας και να μην προσπαθείτε να ξεφύγετε ή να κρύβεστε από αυτά. Ακολουθήστε τον δρόμο που επιλέξατε με αυτοπεποίθηση.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Επικεντρώνεστε στα συναισθήματα που σας απασχολούν και αδυνατείτε να προσέξετε τι συμβαίνει γύρω σας. Αργοπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των στόχων σας και οι καθυστερήσεις φέρνουν αποτυχίες.