Ταρώ για σήμερα Τρίτη 8/08

ΚΡΙΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Ένα λαμπρό μέλλον ξανοίγεται μπροστά στα μάτια σας. Γνωρίζετε καλά ότι αυτό γίνεται χάρη στις δικές σας προσπάθειες. Άμεσα, λύνονται τα προβλήματα που σας δημιουργούν ανασφάλειες και καθυστερήσεις, και ανοίγει ο δρόμος προς την επιτυχία.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Κρίση)

 

Αποφασίζετε να επαναπροσδιορίσετε το παρελθόν σας, συμμετέχοντας σε μια αισθηματική, φιλική, ή επαγγελματική επανασύνδεση. Έρχονται μεγάλες αλλαγές και οι εξελίξεις οδηγούν κατευθείαν στην επιτυχία.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τρελός)

 

Αν παραμείνετε ψύχραιμοι απέναντι στα γεγονότα, η διαίσθησή σας θα γίνει φωτεινός οδηγός που θα σας δείξει το δρόμο. Μέσα από αντίξοες συνθήκες, εσείς θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάθε στόχο και κάθε όνειρό σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Οι αοριστίες που εκφράζετε, δεν γίνονται αποδεκτές από τον περίγυρό σας. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχετε στο νου σας και φαίνεται ότι ούτε και σεις δεν είστε σε θέση να το εκφράσετε, για να γίνει κατανοητό. Ηρεμήστε.

 

 

ΛΕΩΝ (Η Σελήνη)

 

Βρίσκετε τη δύναμη να συγκεντρώσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα πιο δυναμικά. Η ηρεμία και οι προοπτικές, όπως θα διαπιστώσετε και σεις, δεν είχαν ποτέ φύγει ουσιαστικά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Σας κυριεύουν οι ανασφάλειες που προέρχονται από τα μπερδεμένα σας συναισθήματα. Έλλειψη ενέργειας, και δύναμης για την αντιμετώπιση των έκτακτων γεγονότων, σας οδηγούν στην αποτυχία. Μην απογοητεύεστε.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Έρχεται το τέλος για να προβλήματά σας. Οι εξελίξεις φέρνουν ένα μέλλον που προδιαγράφεται καλύτερο από ό,τι παλιά. Θεραπεύονται οι πληγές τους παρελθόντος και η θετική στάση ζωής, επιστρέφει.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Θεωρείτε ότι οι κόποι σας πάνε στο βρόντο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Είναι τα γεγονότα που καθυστερούν να εξελιχθούν και αυτό σας κάνει να αγανακτείτε. Θα δεχθείτε προτάσεις όμως, που θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση και η αισιοδοξία επιστρέφει.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άστρο)

 

Αν και η κατάσταση είναι με το μέρος σας, εσείς πιστεύετε ότι τίποτα δεν θα εξελιχθεί όπως το έχετε ονειρευτεί. Να είστε δεκτικοί σε υλικά αγαθά, αλλά και σε συναισθήματα εκτίμησης και αγάπης.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Σε όποια κατάσταση και αν βρεθείτε θα μπορέσετε να κρίνετε σωστά και να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα. Θα νιώσετε μεγάλη άνεση για να αλλάξετε τα πράγματα σύμφωνα με τις προσδοκίες σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Τα προβλήματά σας δεν λύνονται εύκολα και ίσως πρέπει να υποχρεωθείτε να υποστείτε να καταρρεύσει κάποιος τομέας στη ζωή σας για να γίνει κάτι πιο σημαντικό.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ(Η Εγκράτεια)

 

Φέρεστε εγωκεντρικά και δεν συμβιβάζεστε για το γενικότερο καλό των σχέσεών σας. Ό,τι σας προτείνει το ταίρι σας, δεν το δέχεστε προκειμένου να γίνει το δικό σας. Μάλλον θα πρέπει να «μαλακώσετε» λίγο περισσότερο, εκτός κι αν επιδιώκετε το χωρισμό.