Ταρώ για σήμερα Τρίτη 9/1

ΚΡΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

Δικαιώνεστε ως προς τον τρόπο που επιδιώκετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Επανέρχεται η γαλήνη και η ισορροπία στη ζωή σας και έχετε την τάση να θεωρείτε ισότιμους τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Διάβολος)

Μην προσπαθείτε να δώσετε λύσεις στα προβλήματά σας χρησιμοποιώντας πλάγιους και πονηρούς τρόπους. Τα εισοδήματα αυξάνονται με σκληρή και τίμια εργασία και όχι με απατεωνιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Κρίση)

Ένα ξαφνικό γεγονός θα κρίνει την εξέλιξή σας. Ένα γεγονός που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σύνεση και ορθή κρίση. Το αν θα σας βγει σε καλό ή σε κακό, θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα το διαχειριστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(Ο Θάνατος)

Ξεμπερδεύετε διά παντός με το παρελθόν και τα απομεινάρια καταστάσεων που έμεναν μέσα σας, για καιρό, ως απωθημένα. Η σημερινή ημέρα, εμπεριέχει ξεκαθαρίσματα, «εφ’ όλης της ύλης».

ΛΕΩΝ (Ο Οίκος του Θεού)

Ο τρόπος που χειρίζεστε τα γεγονότα και τις καταστάσεις, αποδεικνύεται λανθασμένος, ως τώρα. Σήμερα λοιπόν, ήρθε η ώρα να πληρώσετε για τα λάθη σας και να πάρετε τα μαθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αρχιερέας)

Ηρεμία στο πνεύμα, αγάπη στην καρδιά. Αυτά είναι τα κλειδιά της επιτυχίας που αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα της ζωής σας. Ένας άντρας με πνευματικά χαρίσματα, δίνει έμπνευση στις κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Ο δυναμικός τρόπος με τον οποίον διεκδικείτε την επιτυχία των στόχων σας, μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτικός για τους συνεργάτες ή το περιβάλλον σας. Μειώστε την επιθετικότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

Κάντε οικονομία τόσο στα χρήματα όσο και στην ενέργειά σας αν δεν θέλετε να βιώσετε ξαφνικές καταστάσεις, που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα σας αρέσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Δύναμη)

Με ευγένεια και τακτ, αλλά ταυτόχρονα και δυναμικά, θα διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Αυτό επεκτείνεται και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και φέρνει την επιτυχία ένα βήμα πιο κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Τρελός)

Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και βάλτε λίγη λογική στις πράξεις σας. Αν εμπιστεύεστε μόνο τα ένστικτά σας, σύντομα θα βιώσετε αποτυχίες και είναι γνωστό ότι σε σας δεν αρέσει να αποτυγχάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άστρο)

Ξεκαθαρίσματα σε όλα τα επίπεδα. Αφού έχετε ξεδιαλύνει στο μυαλό σας τα θέλω σας, απευθύνεστε με πολλή αγάπη στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Ειλικρίνεια και αγάπη.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Μάγος)

Υπάρχει διαφορά μεταξύ στρατηγικού σχεδιασμού και πονηριάς. Μεταξύ διπλωματίας και ταπεινών ελιγμών. Και σήμερα θα ανακαλύψετε ακριβώς ποια είναι η διαφορά και τι συνέπειες έχει.